Grote kamerplanten: een enorme woontrend

Als je kijkt naar verschillende woningblogs, Instagram en woningmagazines, heb je ongetwijfeld gemerkt! Grote kamerplanten zijn ontzettend hip – en niet zonder reden. De planten geven niet alleen kleur en leven aan de kamer, maar zorgen ook voor een goed binnenklimaat. Wil je meedoen met de hit van het moment, maar weet je niet welke je moet kiezen? Lees hieronder wat enkele van de populairste grote kamerplanten zijn.

 

Monstera Delisiosa / Fingerphildodendron

De Monstera, ook wel fingerphilodendron genoemd, is een van de zeer grote trendplanten. De grote, mooie, wijd uitlopende bladeren geven een unieke uitstraling aan het huis – en het is gemakkelijk te verzorgen (zie ook ons blog over makkelijke kamerplanten)! Wilt u iets een beetje anders? De Monstera is verkrijgbaar is verschillende unieke en mooie bonte versies.

 

Alocasias

Hoe groter, hoe beter! Als je van de echt grote kamerplanten houdt, zijn de olifantoren iets voor jou. De lange stelen en grote bladeren zorgen voor een mooi contrast met een minimalistisch interieur.

 

Euphorbia acrurensis

Op zoek naar een gemakkelijke maar super gedurfde kamerplant? Dan is het een euphorbia acrurensis die je zou moeten hebben. De kamerplant is een sculptuur op zich met zijn prachtige ontwerp en vereist bijna geen water. Een win win! De cactus is verkrijgbaar in veel verschillende maten.

 

Ficus Robusta 

De rubberfabriek is een oude beroemdheid wiens populariteit is gestimuleerd. Heb je problemen om je planten in leven te houden? Dan heb je een rubberplant nodig! De prachtige donkere bladeren van de rubberplant maken het perfect voor elk interieur.

 

Product Enquiry

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.