5 makkelijke en sterke kamerplanten kopen?

Geen groene vingers of weinig tijd? Lees dan snel verder! We hebben voor u een lijst samengesteld met 5 eenvoudige kamerplanten en hoe deze het best verzorgd kunnen worden.

 

Cactussen en vetplanten

Elke keer weer vergeten de kamerplanten water te geven? Neem dan een cactus of een vetplantje! Deze planten hebben maar weinig water nodig. Geef in de zomer af en toe een goede scheut water en laat daarna de grond weer bijna helemaal uitdrogen. In de winter hoeft de plant maar eens per maand een beetje water te krijgen. Naast het feit dat deze plantjes lekker makkelijk zijn, blijven ze ook het hele jaar door mooi.  De cactus houdt daarnaast van een zonnig plekje in huis!

 

Monstera Deliciosa – Finger Philodendron

De Monstera is niet de gemakkelijkste van de 5 kamerplanten, maar het is wel één van de meest populaire. Zijn prachtige uitlopende bladeren maken het een hit in elk interieur. De plant kan erg snel groeien, dus met een beetje zorg heb je binnen de kortste keren een grote en mooie kamerplant. De Monstera Deliciosa moet 1-2 keer per week water krijgen en staat graag op een licht plekje, maar zonder direct zonlicht.

 

De Lepelplant

Deze plant is bijna niet kapot te krijgen en ook een luchtzuiveraar. Het maakt voor de lepelplant niet ontzettend uit hoe vaak hij water krijgt. Zelfs na een lange periode zonder komt hij op miraculeuze wijze weer helemaal op. Hij staat graag in de schaduw en fleurt dus zelfs de donkerdere hoeken in je huis zonder problemen op.

 

Sansevieria trifasciata – De scherpe tong van de schoonmoeder

Heeft u de neiging om uw kamerplanten te doden? Dan is de scherpe tong van je schoonmoeder wat je zoekt! De kamerplant is winterhard en zeer gemakkelijk te verzorgen. Het kan op de meeste plaatsen staan ​​en vereist niet veel water.

 

Senecio herreanus

Ben je gek op hangende planten en de expressie die ze in je huis geven? Dan zijn parels aan de lijn geschikt voor jou. Ze werken perfect in ramen of in een hoek van de woonkamer.

Senecios zijn een van de gemakkelijker hangende planten, omdat ze een beetje uitdroging kunnen weerstaan ​​en daarom niet zo vaak water hoeft te worden gegeven. Zet de plant in een waterbad en laat hem het water opzuigen dat hij nodig heeft.

Ben jij ook dol op het schrijven en inspireren van nieuwe generatie plantenliefhebbers, stuur ons dan je blogs naar info@stekjesbrief.nl

Product Enquiry

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.