Geen groene vingers of knijpen met tijd en winst? Lees dan hier verder! We hebben een lijst samengesteld met 5 eenvoudige kamerplanten en hoe je ze kunt verzorgen. Kies dan gewoon de kamerplant die je het leukst vindt.

 

Cactussen

Vergeet je vaak je kamerplanten water te geven? Dan heb je een cactus nodig! Cactus is ongelooflijk winterhard en vereist slechts ongeveer water. Een keer per maand in de zomer en zo nodig in de winter. De cactus is niet alleen gemakkelijk, maar ook het hele jaar door mooi. Vergeet niet om het op een zonnige plaats te plaatsen.

 

Monstera Deliciosa – Finger Philodendron

Monstera is niet de gemakkelijkste van de 5 kamerplanten, maar het is duidelijk een van de meest populaire. Zijn prachtige uitlopende bladeren maken het een hit in het interieur. De plant groeit snel, dus met een beetje zorg heb je een grote en mooie kamerplant. Monstera Deliciosa moet 1-2 keer per week water worden gegeven en helder worden geplaatst, maar zonder direct zonlicht.

 

Sansevieria trifasciata – De scherpe tong van de schoonmoeder

Heeft u de neiging om uw kamerplanten te doden? Dan is de scherpe tong van je schoonmoeder wat je zoekt! De kamerplant is ongelooflijk winterhard en zeer gemakkelijk te verzorgen. Het kan op de meeste plaatsen staan ​​en vereist niet veel water.

 

Vetplanten

Vetplanten zijn er in veel verschillende tinten – dus er is er zeker een voor jou! Net als cactus hebben vetplanten heel weinig water nodig en zijn ze zeer winterhard. Om het de beste omstandigheden te geven, raden we u aan het 1-2 keer per maand in een waterbad te zetten, waar het water kan opnemen.

 

Senecio herreanus

Ben je gek op hangende planten en de expressie die ze in je huis geven? Dan zijn parels aan de lijn geschikt voor jou. Het werkt perfect in ramen of in een hoek van de woonkamer met zijn decoratieve kralen.

Senecios zijn een van de gemakkelijker hangende planten, omdat het een beetje uitdroging kan weerstaan ​​en daarom niet zo vaak water hoeft te worden gegeven. Zet de plant in een waterbad en laat hem het water opzuigen dat hij nodig heeft.

Product Enquiry

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.