Hieronder vind je de recente opmerkelijke stekjes, plantjes, planten, kamerplanten, dure kamerplanten, zeldzame kamerplanten, top 10 duurste planten, exclusief.

Zeer zeldzaam

Zeldzame plant heeft bladeren ter waarde van £ 12.000 per stuk

Een man die zijn lounge in een kamerplantenjungle veranderde, verdient nu £ 12.000 per blad door delen van zijn zeldzaamste planten te verkopen. Tony Le-Britton, 30, heeft in zijn huis in Cheltenham enkele van ‘s werelds meest waardevolle soorten gekweekt en heeft zijn logeerkamer in een kas veranderd om zijn passie te koesteren. (Bron: https://www.youtube.com)

Kamerplant (met vier blaadjes) voor ruim 4600 euro verkocht in Nieuw-Zeeland
Zo op het eerste gezicht stelt dit plantje niet zoveel voor: het heeft slechts vier blaadjes. Toch is deze kamerplant afgelopen maand voor 8150 Nieuw-Zeelandse dollar (ruim 4600 euro) verkocht. Daarmee zou het zomaar de duurste kamerplant ter wereld kunnen zijn. (Bron: https://www.rtlnieuws.nl)

Eigen kweek

Man kweekt bananenboom in eigen woonkamer
Ondanks dat het Nederlandse klimaat helemaal niet geschikt is om bananenbomen te kweken, is het Jan-Bonne Wielinga uit Maastricht toch gelukt. De Maastrichtenaar heeft in zijn eigen woonkamer een bananenboom staan met een volle tros bananen er aan. (Bron: https://www.rtlnieuws.nl)

Kent u een opmerkelijk plantennieuws? Deel met ons 🙂

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.