Inpakker, orderpicker

Voor onze planten webshop zoeken wij iemand die ons kan helpen met het inpakken van stekjes, plantjes en planten accessoires. Onze pakketjes worden vervolgens verzonden binnen Nederland, maar ook naar andere landen binnen Europa.

Je kunt als inpakker en orderverzamelaar werken op wisselende tijden. Omdat de meeste van onze pakketjes op maandag verzonden worden, worden de pakketjes grotendeels op zondag klaargezet. Ook op maandag tot en met donderdag zijn er op wisselende tijden uren beschikbaar. Dit gaat allemaal in overleg met jou. Je werkt vanuit ons huisadres, waar je de orders verzameld, inpakt en klaar maakt om te verzenden.

Ben jij meedenkend en vind je het leuk om een extra zakcentje te verdienen? Neem dan contact met ons op, via het online contactformulier, email info@stekjesbrief.nl of op 06-23345610. We spreken je graag!

 

Wat vragen wij
• Je bent op oproepbasis beschikbaar. We kunnen geen vaste aantal uur per week aanbieden;
• Je bent in ieder geval op zondag beschikbaar voor werk;
• Ervaring is niet nodig, enthousiasme en nieuwsgierigheid in iets nieuws leren wel!;
• Je bent integer, eerlijk, meedenkend en vindingrijk.

 

Wat bieden wij
• Een ontspannen werklocatie aan huis;
• Een leuk salaris;
• Werktijden die flexibel in te delen zijn;
• Korting op kamerplanten.

 

Wie zijn wij?

Stekjesbrief is in 2019 opgericht. Waar het begon vanuit een interesse in plantjes en het creëren van een moestuin, is later de wens gekomen om een webshop te starten. Ondertussen hebben we ongeveer 400 verschillende soorten kamerplanten en stekjes beschikbaar. Daarnaast is het assortiment ondertussen ook uitgebreid met bloempotten, droogbloemen, decoratieve takken en Pokon producten. Vanwege de hoeveelheid bestellingen die nu binnen komen, kunnen we ons team gaan uitbreiden met een extra kracht. Je wordt dan onderdeel van onze plantenfamilie!

Binnen ons bedrijf hebben we drie kernwaarden; sociaal, flexibel en betrokken. Deze waarden voeren we door in de service naar onze klanten, maar ook naar elkaar.

Product Enquiry

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.