social review facebook stekjesbrief

Stekjesbrief
5.0
Based on 53 reviews
aangedreven door Facebook
Martine Kienhuis
Martine Kienhuis
2021-04-10T10:50:19+0000
hele mooie philodendron white princess ontvangen met 2 half moon bladeren en een nieuw blad. Jammer genoeg is een blad... ervan wel bruin geworden, maar ik dat dat misschien aan de luchtvochtigheid thuis ligt. (40%)lees meer
Gisella Anastasi
Gisella Anastasi
2021-04-09T13:50:31+0000
Very professional, amazing customer service and everything arrived on time and in perfect conditions!Totally recommend... it 🥰🥰🥰lees meer
Michel Blondiau
Michel Blondiau
2021-04-08T14:42:55+0000
Zeer duidelijke website en super snelle levering. Enorm verzorgd ingepakt en zelfs sneller ontvangen dan verwacht (in... minder dan 24u)👍😊lees meer
Liese Fierens
Liese Fierens
2021-04-08T14:27:03+0000
Snelle en vlotte service, veel keuze uit plantjes en dergelijke
Tayra Darthuizen
Tayra Darthuizen
2021-04-07T10:51:10+0000
Ontzettend hulp volle klantenservice. Mijn bestelling is super snel en goed aangekomen. Erg tevreden en zal er gauw nog... eens bestellen!lees meer
Monica Von Vert
Monica Von Vert
2021-04-03T00:32:13+0000
I had the best customer service experience with this shop. Steffie not only responded to my questions at light speed... but she also added another country for me as option for shipping when I asked. Steffie thank you for that!The plants are in excellent condition and already shoot new leaves. Everything was well packed and there's option to add heat pack as well which is important during winter months. I would just advise not to water so much during winter as it could damage the plants if there was no heat pack and to cover soil better so it can't get out of pot (it did a bit but the package travelled trough a couple of countries and it's impossible to control how it's treated by couriers). The plants were a surprise gift for my sister and there was no option to order to the country I live in at that time. Thanks to Steffie I can now order something for myself :)They have really good selection of plants in various sizes and in such good prices. I was especially looking for philo white and pink princess and they have them both. Also various monsteras, cuttings and variegated plants. The plants are very healthy and already growing new leaves. There was no delay with postage and I was getting emails with updates from the shop. I'm so happy and especially with their great customer service!lees meer
Stefan Feenstra
Stefan Feenstra
2021-03-29T14:49:06+0000
Afgelopen zondag een bestelling geplaatst. Vrijdag zijn ze geleverd. De planten zien er mooi en gezond uit!
Nathalie Bioui
Nathalie Bioui
2021-03-29T05:36:33+0000
2 maal een bestelling gedaan en over allebei super tevreden. Snelle verzending, vriendelijk antwoord en mooie... producten.lees meer
Aïsha Daw
Aïsha Daw
2021-03-16T16:50:52+0000
Super bijzonder aanbod en erg betaalbaar. De levering was snel en de planten waren mooier en groter dan verwacht! Zeer... enthousiast over mijn aankopen en ik zal zeker opnieuw bestellen.lees meer
Ari Elle
Ari Elle
2021-03-16T14:57:46+0000
Snelle verzending en goed verpakt! Ik ben erg blij met mijn bestelling en zal in de toekomst zeker opnieuw bestellen! 👍
Maria Elmendorp
Maria Elmendorp
2021-03-15T20:23:18+0000
Aangenaam verrast door de kwaliteit van deze stekjes en mini plantjes, een stukje groter zelfs dan ik had verwacht en... heb intussen ook al een tweede bestelling gedaan. Fijn contact met de verkoper, erg eerlijke prijzen en duidelijk een hoop liefde voor de plantjes.lees meer
Carlies Moorlag
Carlies Moorlag
2021-03-07T08:36:20+0000
Stekjesbrief bedankt voor de prachtige plantjes. Mega bedankt voor de mooie prijs die ik heb mogen winnen (Philodendron... Pinnatipartita, Philedenderon Minima, Hoya Kerri). Jullie service en ook de manier waarop jullie communiceren vind ik geweldig. Het begon eerst bij email contact, gezien zien het best koud was buiten een aantal weken geleden, heb ik jullie gemaild of jullie mijn white princess wouden verzenden wanneer het weer wat beter was. Hier kreeg ik zo'n fijne reply over terug. Het contact daarna via Instagram over de gewonnen plantjes was fantastisch. Wat een fijne mensen hebben jullie in dienst. Kortom ik weet waar ik in de toekomst mijn stekjes en plantjes ga kopen. Stekjesbrief heel erg bedankt voor alles. Hele dikke 10 plus voor jullie fantastische service, de prachtige plantjes, communicatie en natuurlijk de super lieve mensen die voor jullie werken.lees meer
Fieke Esveld
Fieke Esveld
2021-03-03T20:58:18+0000
Alles ging zoals beloofd en plantjes zijn in mooie staat aangekomen! Zal zeker nog eens bestellen. 😊
Kees van Bezouw
Kees van Bezouw
2021-03-01T10:04:40+0000
Rond november begonnen met eigen planten stekken, kreeg snel last van een eindeloze stroom varenrouwmuggen. Na mijn... probleem aanvankelijk zelfstandig op te lossen, heb ik uiteindelijk tijdens de derde/vierde golf muggen mijn verlies erkend en bestelde toen toch maar Pokon tegen Hardnekkige insecten. Product besteld op zondagochtend, en geheel onverwachts kwam het in de loop van de middag kwam al aan. Direct de tegenaanval ingezet, en sindsdien geen levende mug meer gezien. Toplevering! Had ik eerder moeten doen. Stekjesbrief heeft interessante stekjes en de communicatie/levering is prettig, dus ik kom zeker terug.lees meer
Linda Klassen
Linda Klassen
2021-02-27T09:48:48+0000
Ik ben een beginnende stekker. Bij stekjesbrief bestelde ik de gewortelde monstera stekjesdoos. Snelle en nette... levering. Het enige wat ik als beginnende stekker nog fijn had gevonden was als de plantjes bij naam gelabeld waren geweest en er een beetje uitleg over het verzorgen van de plantjes bij had gezeten. Echter ben ik vervolgens via instagram alsnog goed door stekjesbrief geholpen.lees meer
Anke Everaerts
Anke Everaerts
2021-02-23T16:05:34+0000
Super mooi en gezond plantje🥰💚! Degelijk verpakt en ook de bezorging en service was helemaal top 👌🏼. Een heel mooi... aanbod aan plantjes aan betaalbare prijzen! Ik ben fan en helemaal verliefd op mijn philodendron white princess 🥰!lees meer
Fien Dequeker
Fien Dequeker
2021-02-19T13:57:30+0000
Hele goede service! De woensdag besteld en de donderdag al in huis! Het stekje was zorgvuldig ingepakt zodat het... onderweg zeker niet beschadigd kon worden. En het stekje zelf ziet er heel mooi uit!lees meer
Merete Siggaard
Merete Siggaard
2021-02-19T13:24:17+0000
I bought this beautiful Monstera Variegata from Stekjesbrief. So huge and healthy. It was carefully packed and arrived... safely. It was sent Tuesday night, I got track and trace, and the plant was delivered in Denmark Friday noon. I highly recommend Stekjesbrief, they have been exceptionally good in giving advices and great customer service. I will buy plants from you again.lees meer
Kim Mikkie
Kim Mikkie
2021-02-17T20:25:35+0000
superleuke potjes en prachtige plantjes.goed aangekomen.aanrader!zal er zeker nog eens bestellen.
Amanda Hulsman
Amanda Hulsman
2021-02-16T20:28:40+0000
Hele mooie plantjes en planten binnen gekregen!Ook erg goed ingepakt, de plantjes kwamen zo goed als onbeschadigd... binnen (zelfs in deze koude temperaturen)Erg tevreden! Zal snel weer wat bestellen!lees meer
Amanda Ammy McMinsky
Amanda Ammy McMinsky
2021-02-14T18:48:16+0000
Echt helemaal top! Ik had zo snel mogelijk spagnum nodig, dit har ik ook aangegeven, en vrijwel direct na de betaling... kreeg ik de reactie dat het oakket diezelfde dag nog weg zou gaan zodat hij voor het weekend binnen zou zijn! En gelukt! 😀 het heeft mijn plant gered dus ik ben gelukkig 🙂 daarbij is het contact hebben en maken echt super makkelijk en prettig!lees meer
Annemie Moesen
Annemie Moesen
2021-02-14T14:27:37+0000
Ik kan deze plantenshop alleen maar aanraden! De plantjes zijn heel goed en met zorgt verpakt. Prima kwaliteit ook.... Maar wat ik het allerleukste vind, zijn de mensen achter het bedrijf: heel leuk contact en ze staan altijd voor je klaar! Fan!I highly recommend this shop! The plants are packed with care, and are gorgeous and of high quality. But what I like most, are the people behind the shop: very nice and friendly, and always willing to help! A+++lees meer
Stien Vleugels
Stien Vleugels
2021-02-11T08:37:31+0000
Ik heb mijn monstera variegata hier gekocht. Super goed aangekomen!!! Na een paar dagen maakte hij al een nieuw... scheutje aan 😍 Super service!lees meer
Sanne Veenma
Sanne Veenma
2021-02-07T12:38:46+0000
Supervriendelijk, mooie planten voor een goede prijs en altijd goed verpakt! Aanrader!
Martina Masetti
Martina Masetti
2021-02-03T09:19:54+0000
I ordered 3 plants from Italy. They arrived quickly and well packaged. Very good prices and fast response. Recommended... 🙂lees meer
Kim Breydels
Kim Breydels
2021-02-02T19:17:38+0000
Nog steeds heel bij met mijn mooie plantjes. Super service ook! Hele toffe verkoopster! Een aanrader 💚
Rebecca van Aerschot
Rebecca van Aerschot
2021-02-01T20:01:35+0000
Leuk assortiment en snel bezorgd! Snelle en aardige klantenservice!
Arzu Verduijn
Arzu Verduijn
2021-02-01T19:49:09+0000
Love this shop. Just the most kindhearted people ever. Always in for a laugh and chat and have honest prices for their... plants. You really just know they're in it for the love of plants. They also sometimes do personal deliveries here in the Netherlands 🥰.lees meer
Linda Wiersema - Tuil
Linda Wiersema - Tuil
2021-01-30T22:59:26+0000
Afgelopen woensdag een aantal prachtige plantjes en stekjes ontvangen. Heel goed verpakt en ook de service is top!... Zeker een aanrader voor wie ook nog super mooie stekjes zoekt! Ik zal in ieder geval nog wel vaker wat bij Stekjesbrief gaan bestellen.lees meer
Lotte Huiberts
Lotte Huiberts
2021-01-30T15:38:40+0000
Ik ben super tevreden met alles wat ik hier gekocht heb. De planten kwamen veilig en goed verpakt aan. De... prijs-kwaliteit verhouding is super. Het aanbod is uitgebreid. Ze luisteren super goed naar feedback/wat de klant graag wil zien in de shop. Communicatie is snel, open en duidelijk. Ook erg blij met alle potjes die ik hier gekocht heb! Ga hier zeker vaker iets bestellen in de toekomst. Aanrader!🌿 De kleurrijke potjes van de foto's zijn van Stekjesbrief. De Hedera ook.lees meer
Carolien Schutte
Carolien Schutte
2021-01-30T12:07:27+0000
Netjes verpakt, snel verzonden, namen contact op ivm planten die niet meer beschikbaar waren en hielpen met vervangende... planten uit te kiezenlees meer
Ym Kje
Ym Kje
2021-01-30T12:01:24+0000
Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie en betaalbare Philodendron pink princes & Philodendron white princess. Door... op instagram veel te zoeken naar een goeie webshop kwam ik bij stekjesbrief. Door naar de website te gaan en informatie te gaan vragen.. Daar ben ik heel vriendelijk en netjes te woord gestaan. Heb dezelfde dag de Philodendron pp binnen gehad.! De foto's beloofde al veel goeds, maar toen ie binnen was binnen anderhalve dag. (Goed verpakt.) Werd ik helemaal enthousiast. Door 5 minuten te twijfelen gelijk ook maar een Philodendron white princess besteld. En kan maar 1 woord bedenken.. wauw.! Wauw. Onwijs blij met de klantvriendelijkheid. De snelle en uitstekende service! Ga hier zeker vaker me planten bestellen. Een aanrader.!!Niet twijfelen.!! Deze heeft uitstekende klantenservice en verzend snel en netjes * je kan uiteraard voor in de koudere periode een heatpack erbij doen. Die van mij was zelfs nog warm toen me planten aankwamen.Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp. klantvriendelijkheid. en vooral je mooie plantjes.lees meer
Liesbeth Maes
Liesbeth Maes
2021-01-13T19:53:42+0000
Echt een top webshop voor plantjes! Snelle verzending (slechts 1 dag onderweg naar België) en goede kwaliteit voor hun... prijzen. De wortels van beide planten staken zelfs al uit de pot! Kleine tip: in de winter misschien de optie verzending met heatpack aanbieden? De plantjes hadden bij aankomst enkele kleine schadeplekjes omwille van de koude temperaturen (nachtvorst) maar dat had ik natuurlijk kunnen verwachten 😄 Ik ben wel zeer tevreden, zou hier zeker opnieuw bestellen, en beveel deze shop dan ook 100% aan!lees meer
Sehnaz Güven
Sehnaz Güven
2020-12-23T12:08:59+0000
I received my order the same day! Very quick and plant was not damaged at all since they delivered themselves to my... place. All the staff are very kind, helpful and genuinely nice. Easily became my favorite webshop for plants!🌿🌙Update: my second order and look at this gorgeous pinnatipartita! great plants and amazingly fast and friendly delivery once again. my absolute favorite plant nursery🥰lees meer
Audrey Coryn
Audrey Coryn
2020-10-25T10:43:48+0000
Heel tevreden met de aankoop van het Monstera albo borsigiana variegata stekje. Ik werd mooi op de hoogte gehouden en... mocht het stek(je) in uitstekende staat ontvangen. Gigantisch veel wortels dus het kon meteen zijn grote broer vergezellen. Heel tevreden!lees meer
Pani Izabela
Pani Izabela
2020-09-24T15:40:00+0000
Great service, fantastic plants, recommended!
Jedda van Os
Jedda van Os
2020-09-24T10:49:14+0000
Fantastiche planten, en geweldige service. Zo blij dat ik stekjes brief heb ontdekt.. mij raken ze niet meer kwijt😁😁
Kelly Van den Bosch
Kelly Van den Bosch
2020-09-23T13:05:08+0000
Snelle verzending en plantjes kwamen perfect aan. Dankjewel!
Karina Den Oudsten - van der Graaf
Karina Den Oudsten - van der Graaf
2020-09-08T07:40:03+0000
Snelle en zorgvuldige verzending, heel erg blij mee 😊
Guy Brees
Guy Brees
2020-09-03T13:37:18+0000
Ondanks dat mijn eerste bestelling dankzij een niet nader te noemen postbedrijf zoek was geraakt, hebben Tamara en... Stekjesbrief die plooien heel correct en vriendelijk glad gestreken. Nieuwe bestelling arriveerde in topconditie. Aanbevolen.lees meer
Malgorzata Ostrowska
Malgorzata Ostrowska
2020-07-30T14:56:21+0000
Prachtige plantjes in goede prijs, snel verzonden, zorgvuldig verpakt.10 punten van 10!
Xue Kern
Xue Kern
2020-07-30T07:11:52+0000
I had really nice experience with Stekjesbrief! 👍Order from Austria, Plants arrived in great condition. Tamara is... super helpful! 👍👍👍lees meer
Daisy Horton
Daisy Horton
2020-07-19T20:21:04+0000
Tamara was so helpful! I wanted to buy some plants but they didn't ship to the UK. Tamara helped organise shipping, and... the plants arrived very carefully packed with recyclable materials! They now ship to the UK and I would highly recommend them ☺️lees meer
Kirsten Thys
Kirsten Thys
2020-06-10T12:14:57+0000
Mijn allereerste bestelling op een paar dagen tijd netjes in België geleverd. Heel goed verpakt, stekjes en planten... kwamen ongehavend uit de doos. Voor herhaling vatbaar, bedankt!lees meer
Tania De Loose
Tania De Loose
2020-05-13T17:03:43+0000
Weer een bestelling geplaatst en vandaag alles ontvangen.Super goed ingepakt!!! Heel erg behulpzaam! Echte aanrader.
Emma Korver
Emma Korver
2020-05-02T12:56:52+0000
Dinsdag besteld en vandaag (zaterdag) in huis. Later i.v.m. de drukte bij PostNL door Corona. Zien er nog steeds... prachtig en gezond uit en ga zeker vaker bestellen via Stekjesbrief!lees meer
Sylva Tichelaar
Sylva Tichelaar
2020-04-30T21:12:18+0000
Snelle levering en zeer goed verpakte planten! Ook waren de plantjes niet duur en zagen ze er perfect uit! Geen... beschadigingen of beestjes! Ik kan stekjesbrief aan iedereen aanraden!lees meer
Cynthia Slothouber
Cynthia Slothouber
2020-04-25T08:56:07+0000
Ik heb afgelopen week bij jullie een aantal plantjes besteld en wil toch even laten weten dat ik er super blij mee ben🥰... super goede service, goed verpakt en echt waar voor de prijs💁🏼‍♀️lees meer
Denise Phang
Denise Phang
2020-04-14T19:44:05+0000
Top service en snelle levering. Plantjes zijn erg mooi. Super blij mee.
Prês Scholsberg
Prês Scholsberg
2020-04-13T14:33:05+0000
Eergisteren avond besteld. En gisteren binnen!Wat een topper!Wij zijn blij. 😉
Megan Heij
Megan Heij
2020-03-22T08:44:40+0000
De planten zijn geweldig en goed verzorgd💚 Ik raad stekjesbrief zeker aan! Stay safe Everyone
Martine de Jong
Martine de Jong
2020-03-21T11:44:46+0000
Hoe leuk is het om een plantjes online te bestellen? 🤩 De lieve mensen van stekjesbrief leveren mooie plantjes van... klein tot groot en van volwassen planten tot stekjes! 🌱 Ze worden keurig ingepakt zodat ze beschermt zijn tijdens het vervoeren 🚚 Ook worden ze vochtig aangeleverd zodat ze prima een paar dagen in de doos kunnen blijven zitten, voor het geval ze even blijven logeren bij de post!Zeker een aanrader om bij te bestellen!lees meer
Grietje Zuidema
Grietje Zuidema
2020-02-24T20:51:21+0000
Snelle verzending, en mooie, gezonde plantjes! Ondanks dat ze een heel weekend bij PostNL hebben gelogeerd zagen ze er... nog mooi uit, goed verpakt en de grond goed vochtig. Een aanrader! 😊lees meer
Volgende beoordelingen

 

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.