social review facebook stekjesbrief

Stekjesbrief
5.0
Based on 12 reviews
aangedreven door Facebook
Audrey Coryn
Audrey Coryn
2020-10-25T10:43:48+0000
Heel tevreden met de aankoop van het Monstera albo borsigiana variegata stekje. Ik werd mooi op de hoogte gehouden en mocht het stek(je) in uitstekende staat ontvangen. Gigantisch veel wortels dus het kon meteen zijn grote broer vergezellen. Heel tevreden!
Pani Izabela
Pani Izabela
2020-09-24T15:40:00+0000
Great service, fantastic plants, recommended!
Jedda van Os
Jedda van Os
2020-09-24T10:49:14+0000
Fantastiche planten, en geweldige service. Zo blij dat ik stekjes brief heb ontdekt.. mij raken ze niet meer kwijt😁😁
Kelly Van den Bosch
Kelly Van den Bosch
2020-09-23T13:05:08+0000
Snelle verzending en plantjes kwamen perfect aan. Dankjewel!
Karina Den Oudsten - van der Graaf
Karina Den Oudsten - van der Graaf
2020-09-08T07:40:03+0000
Snelle en zorgvuldige verzending, heel erg blij mee 😊
Guy Brees
Guy Brees
2020-09-03T13:37:18+0000
Ondanks dat mijn eerste bestelling dankzij een niet nader te noemen postbedrijf zoek was geraakt, hebben Tamara en Stekjesbrief die plooien heel correct en vriendelijk glad gestreken. Nieuwe bestelling arriveerde in topconditie. Aanbevolen.
Malgorzata Ostrowska
Malgorzata Ostrowska
2020-07-30T14:56:21+0000
Prachtige plantjes in goede prijs, snel verzonden, zorgvuldig verpakt.10 punten van 10!
Xue Kern
Xue Kern
2020-07-30T07:11:52+0000
I had really nice experience with Stekjesbrief! 👍Order from Austria, Plants arrived in great condition. Tamara is super helpful! 👍👍👍
Emma Kalsbeek
Emma Kalsbeek
2020-07-29T21:20:12+0000
Super blij met mijn bestelling! Ik stond op de wachtlijst voor de Philodendron Pink Princess. ik had verwacht dat het wel even zou duren, ik stond namelijk ong. op de 23e plek. Maar binnen een maand al een mailtje dat ik aan de beurt was en zelf een tijd en data kon doorgeven om het te bestellen! Wat een service! binnen 2 dagen mijn pakketje al binnen. Naast de Pink Princess nog een andere plant besteld. beide kwamen in goede staat aan en ook... veel groter dan verwacht. Ik ben zeer tevreden over stekjesbrief en ga er zeker weer bestellen. Nogmaals bedankt voor de service en geweldige planten 😍lees meer
Daisy Horton
Daisy Horton
2020-07-19T20:21:04+0000
Tamara was so helpful! I wanted to buy some plants but they didn't ship to the UK. Tamara helped organise shipping, and the plants arrived very carefully packed with recyclable materials! They now ship to the UK and I would highly recommend them ☺️
Kirsten Thys van den Audenaerde
Kirsten Thys van den Audenaerde
2020-06-10T12:14:57+0000
Mijn allereerste bestelling op een paar dagen tijd netjes in België geleverd. Heel goed verpakt, stekjes en planten kwamen ongehavend uit de doos. Voor herhaling vatbaar, bedankt!
Manon Koedoot
Manon Koedoot
2020-05-14T19:49:02+0000
Superfijn shoppen! Behulpzaam, snelle levering en supermooie plantjes!
Tania De Loose
Tania De Loose
2020-05-13T17:03:43+0000
Weer een bestelling geplaatst en vandaag alles ontvangen.Super goed ingepakt!!! Heel erg behulpzaam! Echte aanrader.
Ramona Kimberley
Ramona Kimberley
2020-05-04T17:56:26+0000
Gisteren een Philodenron Prince of Orange besteld en vandaag geheel onverwacht persoonlijk bezorgd tot aan mijn voordeur. Super goede service en ook een goede gezonde plant!
Emma Korver
Emma Korver
2020-05-02T12:56:52+0000
Dinsdag besteld en vandaag (zaterdag) in huis. Later i.v.m. de drukte bij PostNL door Corona. Zien er nog steeds prachtig en gezond uit en ga zeker vaker bestellen via Stekjesbrief!
Sylva Tichelaar
Sylva Tichelaar
2020-04-30T21:12:18+0000
Snelle levering en zeer goed verpakte planten! Ook waren de plantjes niet duur en zagen ze er perfect uit! Geen beschadigingen of beestjes! Ik kan stekjesbrief aan iedereen aanraden!
Cynthia Slothouber
Cynthia Slothouber
2020-04-25T08:56:07+0000
Ik heb afgelopen week bij jullie een aantal plantjes besteld en wil toch even laten weten dat ik er super blij mee ben🥰 super goede service, goed verpakt en echt waar voor de prijs💁🏼‍♀️
Denise Phang
Denise Phang
2020-04-14T19:44:05+0000
Top service en snelle levering. Plantjes zijn erg mooi. Super blij mee.
Prês Scholsberg
Prês Scholsberg
2020-04-13T14:33:05+0000
Eergisteren avond besteld. En gisteren binnen!Wat een topper!Wij zijn blij. 😉
Megan Heij
Megan Heij
2020-03-22T08:44:40+0000
De planten zijn geweldig en goed verzorgd💚 Ik raad stekjesbrief zeker aan! Stay safe Everyone
Martine de Jong
Martine de Jong
2020-03-21T11:44:46+0000
Hoe leuk is het om een plantjes online te bestellen? 🤩 De lieve mensen van stekjesbrief leveren mooie plantjes van klein tot groot en van volwassen planten tot stekjes! 🌱 Ze worden keurig ingepakt zodat ze beschermt zijn tijdens het vervoeren 🚚 Ook worden ze vochtig aangeleverd zodat ze prima een paar dagen in de doos kunnen blijven zitten, voor het geval ze even blijven logeren bij de post!Zeker een aanrader om bij te bestellen!
Grietje Zuidema
Grietje Zuidema
2020-02-24T20:51:21+0000
Snelle verzending, en mooie, gezonde plantjes! Ondanks dat ze een heel weekend bij PostNL hebben gelogeerd zagen ze er nog mooi uit, goed verpakt en de grond goed vochtig. Een aanrader! 😊
Volgende beoordelingen

 

SB Wachtlijst We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.