Uitverkocht!

Crassula ovata sunset

3.95

De Crassula ovata sunet is een succulent (vetplant) en behoort tot de Crassulaceae familie. Deze plantensoort komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en groeit daar in zonnige, droge gebieden. Zijn populariteit heeft de Crassula te danken aan zijn gemakkelijke onderhoud. In Nederland wordt de Crassula ook wel de Jadeplant of Geldboom genoemd.

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig.
Gedistilleerd water of regenwater.
Beschikbaar in verschillende maten

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Philodendron Melanochrysum ongeworteld kopstek kopen

    Philodendron melanochrysum is een soort bloeiende plant uit de familie Araceae. Deze exclusieve en opvallende Philodendron is enorm zeldzaam en staat ook we bekend als het Zwarte Goud.

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenComing soon

    Syngonium Strawberry Ice ongeworteld stekje kopen

    • Zet de plant op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Als de plant te donker staat, worden de bladeren groener.
    • Houdt de grond licht vochtig; laat de grond niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Geel blad betekent dat er teveel water wordt gegeven.
    • Sproeien in de zomer vindt de Pixie heerlijk!
  • Uitverkocht!
    BestsellersKamerplanten

    Alocasia Macrorrhizos Camouflage Variegata kopen

    Deze adembenemende plant is een echte blikvanger in elke ruimte en is geliefd vanwege zijn unieke bladtekening. Met zijn groene en crèmekleurige strepen op grote, weelderige bladeren, voegt de Alocasia Macrorrhizos Camouflage Variegata een vleugje natuurlijke schoonheid en elegantie toe aan je interieur. Of je nu een ervaren plantenliefhebber bent of net begint, deze Alocasia is gemakkelijk te verzorgen en kan …

  • Uitverkocht!
    Coming soonPaas Deals en Knallers

    Philodendron Paraiso Verde Variegata min 4 bladeren kopen

    Philodendron atabapoense is een zeldzame aroid, de naam is afgeleid van zijn ongewone uiterlijk. De nieuwe bladeren van deze plant zijn bijna wit voordat ze rijpen tot lichter groen, waardoor ze het hele jaar door gemengd groen blad heeft.

    Zorg voor een Philodendron atabapoense door zijn regenwoudomgeving na te bootsen. Dit kan door het te voorzien van een vochtige omgeving en …