Uitverkocht!

Alocasia Macrorrhizos Camouflage Variegata kopen

Oorspronkelijke prijs was: €74.95.Huidige prijs is: €34.95.

Deze adembenemende plant is een echte blikvanger in elke ruimte en is geliefd vanwege zijn unieke bladtekening. Met zijn groene en crèmekleurige strepen op grote, weelderige bladeren, voegt de Alocasia Macrorrhizos Camouflage Variegata een vleugje natuurlijke schoonheid en elegantie toe aan je interieur. Of je nu een ervaren plantenliefhebber bent of net begint, deze Alocasia is gemakkelijk te verzorgen en kan jouw huis of kantoor transformeren in een groen paradijs.

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke luchtzuiverende plant
Niet giftig
Kleine en grote bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig.
Gedistilleerd water of regenwater.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Gewicht 35 g
Afmetingen 6 × 6 × 10 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenKamerplanten

    Philodendron Green Princess – Mi Corazon kopen

    De Philodendron Green Princess is een van de meest gewilde geworteld stekje van dit moment. Met zijn groene-gekleurde bonte blad, groene stelen en grote bladvorm is deze zeldzame plant een echte must have.

  • Uitverkocht!
    Coming soonKamerplanten

    Philodendron caramel marble variegata kopen

    Philodendron ‘caramel marble variegata’ is een zeldzame aroid, de naam is afgeleid van zijn ongewone uiterlijk. De nieuwe bladeren van deze plant zijn bijna wit voordat ze rijpen tot lichter groen, waardoor ze het hele jaar door gemengd groen blad heeft.

    Zorg voor een Philodendron ‘caramel marble variegata’ door zijn regenwoudomgeving na te bootsen. Dit kan door het te voorzien van …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Serendipity Variegata kopen

    De Alocasia Serendipity Variegata is een prachtige plant met gevlekt blad. Hij heeft helder, indirect licht nodig en regelmatig water. Zorg voor een warme en vochtige omgeving. Pas op: giftig voor huisdieren. Een opvallende aanwinst voor je binnenplantencollectie!

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Azlanii Variegata kopen

    De Alocasia Azlanii Variegata is een zeldzame en prachtige plant met grote, groene bladeren met witte strepen. Plaats de plant op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Houd de grond vochtig, maar vermijd te veel water geven.