Uitverkocht!

Philodendron Jose Buono kopen

23.95

Ontdek de schitterende wereld van zeldzame en trendy kamerplanten met onze collectie van de Philodendron Jose Buono! Deze prachtige planten brengen een vleugje exotische schoonheid in jouw interieur. Laat je betoveren door de unieke bladeren en levendige groene tinten van deze Philodendron. Perfect voor plantenliefhebbers en interieurontwerpers die op zoek zijn naar iets speciaals.

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

 

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine puntige bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Heeft weinig water nodig.
Enige manier om dit te doden is door
meer water te geven.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Afmetingen 6 × 6 × 10 cm

Andere suggesties…

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Aanbieding!
    AanbiedingenBestsellers

    Philodendron Red Anderson kopen

    Philodendron Red Anderson is een prachtige, zeldzame plant met donkergroene bladeren die een mooie rode gloed hebben. Deze plant is perfect voor iedereen die op zoek is naar een opvallende en unieke toevoeging aan hun interieur. Om ervoor te zorgen dat jouw Philodendron Red Anderson gezond blijft, moet je hem op een lichte plek plaatsen en regelmatig water geven. Zorg ervoor …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenHangplanten

    Monstera frozen freckles kopen en verzorgen

    De Zeldzame Monstera frozen freckles heeft prachtige bonte bladeren met donkergroene nervebladeren. Perfect voor hangende potten of voor het terrarium. Snelgroeiende en makkelijke kamerplant. Je kunt de Monstera frozen freckles zowel laten hangen als laten klimmen.

  • Uitverkocht!
    Coming soonVetplanten

    Adenium ”Ansu” Baobab bonsai caudex vetplant kopen

    Adenium obesum (woestijnroos of impalalelie) is een vetplant, die populair is als kamerplant. Adenium ”Ansu” Baobab bonsai caudex vetplant is een vetplant die met weinig water toe kan. Geef daarom pas water als de grond helemaal is uitgedroogd. Houd het hele jaar door een temperatuur van minimaal 15 graden aan. Zet de plant zo licht mogelijk. 

  • Uitverkocht!
    KamerplantenLuchtzuiverende planten

    Rubberplant Ficus Elastica Schrijveriana babyplant kopen

    Ficus Elastica ‘Shivereana’ is vrij zeldzaam, maar we hebben er een paar kunnen vinden. Het is een stijlvolle rubberplant met lichtgroene en roze-oranje gespikkelde bladeren. Met zijn stevige, lederachtige bladeren geeft hij karakter aan je ruimte. Komt het best tot zijn recht in een eenvoudige pot, zodat je optimaal geniet van zijn strakke vorm. De plant zuivert de lucht in …