Uitverkocht!

Fagus sylvatica naaktgeworteld stekjes kopen

Oorspronkelijke prijs was: €2.95.Huidige prijs is: €1.95.

Welkom bij ons assortiment beukenstekken met 15 cm blote wortel, ideaal voor aanplantprojecten. Met onze focus op kwaliteit en duurzaamheid bieden wij deze 15 cm hoge beukenstekken aan, klaar om prachtige en levendige landschappen te creëren.

Onze beukenstekken zijn zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd met aandacht voor optimale groei en overleving. Door te kiezen voor stekken met blote wortel behouden de wortels hun natuurlijke staat zonder een container, wat zorgt voor betere wortelontwikkeling en een grotere kans op succesvolle aanplant.

De beukenstekken zijn 15 cm hoog, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen, zoals haagplanten, bosbeplanting en landschapsarchitectuur. Ze kunnen ook een natuurlijke schoonheid en structuur toevoegen aan uw tuin of park.

Onze beukenstekken worden met zorg voor het milieu gekweekt en zijn van hoge kwaliteit. We hebben een toegewijd team van professionals dat ervoor zorgt dat elke plant gezond, sterk en klaar is om te gedijen in zijn nieuwe omgeving. We streven ernaar om uitstekende producten te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Als u een prachtige beukenhaag wilt toevoegen of een natuurlijke en groene omgeving wilt creëren, dan zijn onze beukenstekken met blote wortel de ideale keuze. Of u nu een particuliere tuinliefhebber bent of een professionele landschapsarchitect, u kunt vertrouwen op onze betrouwbare producten en expertise.

Mis de kans niet om de schoonheid van de natuur naar uw buitenruimte te brengen. Bestel vandaag nog onze beukenstekken met blote wortel en ervaar de betoverende transformatie die ze aan uw landschap kunnen geven.

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Groen bladeren.
Kan tegen volle zonlicht.
Bij aanplant wel water nodig,
daarna redt het zichzelf.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Gewicht 95 g
Afmetingen 5 × 5 × 15 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    Black Friday Deals 2023Coming soon

    Alocasia plumbea Flying Squid kopen

    Om een Alocasia Flying Squid te verzorgen, geef hem alleen water als je merkt dat de grond droog is. Ze geven de voorkeur aan indirect fel licht, dus vermijd blootstelling aan direct zonlicht.

    De Alocasia houdt van water en staat graag op een lichte plek. Zet hem echter niet in de felle zon en laat de kluit niet droog worden. Staan …

  • Aanbieding!
    AanbiedingenBestsellers

    Philodendron Goeldii Mint Variegata kopen

    Philodendron Goeldii Mint Variegata is een zeldzame kamerplant met grote, groene bladeren met witte accenten en een opvallende mintgroene tint. De plant voegt een vleugje frisheid en exotisme toe aan elke ruimte.
    Zet de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Houd de grond licht vochtig en besproei de bladeren regelmatig om de luchtvochtigheid te verhogen. Geef de plant …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenComing soon

    Alocasia Lauterbachiana variegata mint cream white

    De Alocasia Lauterbachiana variegata mint cream creme wit houdt van water en staat graag op een lichte plek. Zet hem echter niet in de felle zon en laat de kluit niet droog worden. Staan er druppels water op de bladpunten? Dan geef je te veel water. Het blad groeit naar het licht toe en het is goed om hem af …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera Karstenianum – Peru ongeworteld stekjes kopen

    Als je op zoek bent naar een zeldzame en unieke plant, dan is de Monstera karstenianum (ook bekend als de Monstera sp. Peru) een kanjer en ook zeer makkelijk kamerplant om te verzorgen.

    De Monstera karstenianum heeft alleen indirect licht, normale watergift en organische goed doorlatende grond nodig. Het enige probleem om je zorgen over te maken met de plant zijn …