Pinus mugo Pumilio kopen

11.95

De Pinus mugo ‘Pumilio’, ook bekend als Dwergbergden ‘Pumilio’, is een compacte en langzaam groeiende conifeer met een prachtige, bolvormige habitus. Deze dwergvariëteit is ideaal voor kleine tuinen, rotstuinen en plantenbakken. De naalden zijn donkergroen van kleur en blijven het hele jaar door aan de plant. In het voorjaar verschijnen er charmante, geelbruine kegels. De Pinus mugo ‘Pumilio’ is een winterharde en gemakkelijk te verzorgen plant die weinig onderhoud vereist.

Verzorgingstips:

  • Plant de Pinus mugo ‘Pumilio’ in goed doorlatende grond op een zonnige locatie.
  • Geef regelmatig water, vooral tijdens droge periodes in de zomer.
  • Gebruik mulch rond de plant om de bodemvochtigheid te behouden.
  • Snoei indien nodig in het voorjaar om de gewenste vorm en grootte te behouden.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Groenblijvende kleine bladeren en
lijken dan op naalden.
Kan tegen volle zonlicht.
Bij aanplant wel water nodig,
daarna redt het zichzelf.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Gewicht 350 g
Afmetingen 12 × 12 × 20 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenHangplanten

    Monstera Siltepecana pot 12 cm kopen en verzorgen

    De Zeldzame Monstera Siltepecanaheeft prachtige zilveren bladeren met donkergroene nervebladeren. Perfect voor hangende potten of voor het terrarium. Snelgroeiende en makkelijke kamerplant. Je kunt de Monstera Siltepecana zowel laten hangen als laten klimmen.

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Philodendron Ilsemanii Variegata kopen

    Philodendron Ilsemanii Variegata is een zeldzame kamerplant met grote, groene bladeren met witte accenten en een opvallende tekening. De plant voegt een vleugje elegantie en exotisme toe aan elke ruimte.
    Zet de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Houd de grond licht vochtig en besproei de bladeren regelmatig om de luchtvochtigheid te verhogen. Geef de plant af en …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera Dubia ongeworteld stekje kopen en verzorgen

    De Monstera dubia is een zeldzame, minder bekende variëteit van Monstera dan de gewone Monstera deliciosa of Monstera adansonii, maar de prachtige schakering en interessante groeiwijze maken het een geweldige aanvulling op elke kamerplantencollectie.

    In zijn oorspronkelijke habitat van tropisch Midden- en Zuid-Amerika is Monstera dubia een kruipende wijnstok die in bomen en grote planten klimt. Juveniele planten worden gekenmerkt door …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenComing soon

    Philodendron Gloriosum geworteld stekje kopen

    Philodendron Gloriosum is de ultieme combinatie van innerlijke kracht en uiterlijk vertoon. Aan de ene kant is het een zeer sterke kamerplant. Ook al komt ze van oorsprong uit een tropisch gebied, waar de omstandigheden totaal anders zijn, ze doet het in ons koude landje prima.

    Deze kracht combineert ze met een zeer bijzonder uiterlijk. De bladeren zijn hartvormig, zoals je …