Aanbieding!

Thuja occidentalis Danica evergreen kopen

Oorspronkelijke prijs was: €5.95.Huidige prijs is: €3.25.

Thuja occidentalis Danica, ook wel bekend als de dwerglevensboom, is een compacte en aantrekkelijke groenblijvende struik. Met zijn dichte, bolvormige groei en levendige groene bladeren voegt deze variëteit een vleugje elegantie toe aan elke tuin of landschap. De Thuja occidentalis Danica is een ideale keuze voor kleinere tuinen, rotstuinen, borders en containers, vanwege zijn langzame groei en bescheiden formaat. Deze dwerglevensboom bereikt typisch een hoogte van slechts 1 meter en behoudt zijn compacte vorm zonder dat er veel snoei nodig is.

Verzorgingstips:

  • Plant de Thuja occidentalis Danica in goed doorlatende grond op een zonnige tot halfschaduwrijke locatie.
  • Geef regelmatig water, vooral tijdens droge periodes, om de grond vochtig te houden.
  • Mulch rond de basis van de plant om vocht vast te houden en onkruidgroei te verminderen.
  • Snoei indien nodig in het vroege voorjaar om de gewenste vorm en grootte te behouden.
  • Bemest jaarlijks in het voorjaar met een evenwichtige meststof om de groei en gezondheid te bevorderen.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Groenblijvende kleine bladeren en
lijken dan op naalden.
Kan tegen volle zonlicht.
Bij aanplant wel water nodig,
daarna redt het zichzelf.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Gewicht 35 g
Afmetingen 9 × 9 × 15 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera adansonii variegata – pot 12 cm kopen

    De Monstera adansonii variegata, ook wel bekend als de ‘gatenplant’ of ‘philodendron monkey mask’ variegata, is een zeer zeldzame en bijzonder plantje vanwege zijn speciale bladeren met gaten. Daar heeft dit plantje ook zijn bijnaam aan te danken. Oorspronkelijk groeit de Monstera obliqua in de tropische bossen van Zuid- en Midden-Amerika.

    Zet de plant op een warme en lichte standplaats en …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera deliciosa geworteld wet stick kopen

    De Gatenplant (Monstera) is een plant uit de aronskelkfamilie en komt uit Midden- en Zuid-Amerika. Het is een tropische klimplant die enorm hoog kan klimmen.
    Als hij in de natuur bloeit en vrucht vormt duurt het een jaar voordat de vrucht rijp is. Binnen dat jaar is de vrucht nog giftig.

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Black Velvet Albo Tricolor Variegata kopen

    Alocasia Black Velvet Albo Tricolor Variegata is een prachtige kamerplant met fluweelachtige, donkere bladeren met witte en roze accenten. Deze plant voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en is perfect voor liefhebbers van bijzondere en stijlvolle planten.
    Zet de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Houd de grond licht vochtig en besproei de bladeren regelmatig om …

  • Uitverkocht!
    Coming soonKamerplanten

    Alocasia Dragon Scale Variegata kopen

    Alocasia Dragon Scale Variegata is een prachtige kamerplant met groene bladeren met zilveren accenten en een opvallend schubbenpatroon. De plant heeft een unieke uitstraling en voegt een vleugje exotische sfeer toe aan elke ruimte.
    Zet de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Houd de grond licht vochtig en besproei de bladeren regelmatig om de luchtvochtigheid te verhogen. Geef …