Uitverkocht!

Juniperus chinensis Stricta evergreen kopen

Oorspronkelijke prijs was: €5.95.Huidige prijs is: €3.25.

De Juniperus chinensis ‘Stricta’, ook bekend als de Chinese jeneverbes ‘Stricta’, is een prachtige groenblijvende struik met een slanke en opgaande vorm. Deze conifeer heeft dichte, scherpe naalden die een levendige groene kleur hebben en een vleugje elegantie toevoegen aan elke tuin of landschap. De Juniperus chinensis ‘Stricta’ gedijt goed in zowel volle zon als lichte schaduw, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende tuinomstandigheden. Met zijn compacte en verticale groeiwijze is deze jeneverbes ideaal voor het creëren van privacy, het markeren van paden of het toevoegen van structuur aan de tuin. De Juniperus chinensis ‘Stricta’ vereist weinig onderhoud en is een uitstekende keuze voor zowel ervaren tuiniers als beginners.

Korte verzorgingstips:

  • Plant de Juniperus chinensis ‘Stricta’ in goed doorlatende grond.
  • Geef regelmatig water tijdens het eerste jaar van aanplanten om de wortels goed te laten vestigen.
  • Snoei indien nodig om de gewenste vorm en grootte te behouden.
  • Bemest de struik in het voorjaar met een gebalanceerde meststof.
  • Controleer regelmatig op plagen en neem indien nodig passende maatregelen.

Uitverkocht!

Categorieën: , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Groenblijvende kleine bladeren en
lijken dan op naalden.
Kan tegen volle zonlicht.
Bij aanplant wel water nodig,
daarna redt het zichzelf.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Gewicht 35 g
Afmetingen 9 × 9 × 15 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenComing soon

    Philodendron Pastazanum kopen en verzorgen

    Een musthave voor de plantenliefhebber. Met deze plant heb je een unieke plant in huis die je niet bij iedereen zult tegenkomen. Van alle schadelijke verontreinigende stoffen in onze huis- en werkomgeving komt formaldehyde het meest voor. Laat deze plant nou bijzonder goed zijn in het verwijderen van formaldehyde in de lucht! Daarnaast is deze beauty gemakkelijk te verzorgen en …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenHangplanten

    Monstera frozen freckles kopen en verzorgen

    De Zeldzame Monstera frozen freckles heeft prachtige bonte bladeren met donkergroene nervebladeren. Perfect voor hangende potten of voor het terrarium. Snelgroeiende en makkelijke kamerplant. Je kunt de Monstera frozen freckles zowel laten hangen als laten klimmen.

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenComing soon

    Philodendron Gloriosum kopen en verzorgen

    Philodendron Gloriosum is de ultieme combinatie van innerlijke kracht en uiterlijk vertoon. Aan de ene kant is het een zeer sterke kamerplant. Ook al komt ze van oorsprong uit een tropisch gebied, waar de omstandigheden totaal anders zijn, ze doet het in ons koude landje prima.

    Deze kracht combineert ze met een zeer bijzonder uiterlijk. De bladeren zijn hartvormig, zoals je …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera Thai Constellation pot 11 cm kopen

    De Monstera Thai Constellation, ook wel bekend als de ‘gatenplant’, is een zeer zeldzame en bijzonder plantje vanwege zijn speciale bladeren met gaten. Daar heeft dit plantje ook zijn bijnaam aan te danken. Oorspronkelijk groeit de Monstera Thai Constellation in de tropische bossen van Zuid- en Midden-Amerika.

    Zet de plant op een warme en lichte standplaats en eenmaal per week wat …