Cadeaubon €10

10.00

Een stekjesbrief als cadeaubon, daar maak je iedereen blij mee! Deze bon t.w.v. € 10,- wordt mooi verpakt in een cadeaubox en verstuurd: klaar om cadeau te geven.

Wil je de cadeaubon ook digitaal versturen! Klik hier om deze cadeaubon digitaal te versturen naar jezelf of naar iemand anders.

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    KamerplantenPopulaire planten

    Alocasia Gageana aurea variegata kopen en verzorgen

    De Alocasia Gageana aurea variegata houdt van helder gefilterd licht, maar niets te fel dat zijn bladeren zal verschroeien. De Alocasia Gageana aurea variegata geeft absoluut de voorkeur aan wat meer licht dan schaduw en verdraagt weinig licht. Houd de Alocasia Gageana aurea variegata minimaal 1 meter uit de buurt van ramen om schade aan zijn bladeren te voorkomen.

  • Uitverkocht!
    KamerplantenLuchtzuiverende planten

    Philodendron White Pink Princess – My Diva kopen

    De Philodendron White Pink Princess – My Diva is een van de meest gewilde planten van dit moment. Met zijn witte-gekleurde bonte blad, dieprode stelen en grote bladvorm is deze zeldzame plant een echte must have. Doordat de Philodendron White Princess lastig is om te kweken, is deze altijd zeer beperkt leverbaar.

    Net zoals dit bij andere bonte planten het geval …

  • Uitverkocht!
    BestsellersBlack Friday Deals 2023

    Philodendron Yellow Violin kopen

    Een musthave voor de plantenliefhebber. Met deze plant heb je een unieke plant in huis die je niet bij iedereen zult tegenkomen. Van alle schadelijke verontreinigende stoffen in onze huis- en werkomgeving komt formaldehyde het meest voor. Laat deze plant nou bijzonder goed zijn in het verwijderen van formaldehyde in de lucht! Daarnaast is deze beauty gemakkelijk te verzorgen en …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenComing soon

    Rhapidophora tetrasperma variegata ongeworteld kop stekje

    Na een biedingsoorlog op een veilingsite in Nieuw-Zeeland, kocht iemand deze kamerplant met slechts 9 bladeren voor een recordbedrag van $19.297. Een schaarse witbonte Rhaphidophora Tetrasperma Variegata plant, ook wel Monstera Minima variegata genoemd, werd onlangs verkocht op een online veiling. Het bracht een coole $19.297 op en werd daarmee “de duurste kamerplant ooit” op de openbare verkoopwebsite Trade …