Cadeaubon €75

75.00

Een stekjesbrief als cadeaubon, daar maak je iedereen blij mee! Deze bon t.w.v. € 75,- wordt mooi verpakt in een cadeaubox en verstuurd: klaar om cadeau te geven.

Wil je de cadeaubon ook digitaal versturen! Klik hier om deze cadeaubon digitaal te versturen naar jezelf of naar iemand anders.

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    KamerplantenLuchtzuiverende planten

    Macodes Petola Jewel Orchid geworteld stekje kopen

    De Macodes Petola is een waar feestfestival voor het oog. Deze prachtig ogende diva, een kleine kamerplant is uniek door de prachtige tekening en patronen op de bladeren.

    Deze bladeren zijn ovaal van vorm met puntige uiteinden. De textuur voelt aan als fluweel. Vooral de tekening is bijzonder. De lichte lijnen contrasteren mooi met de donkere bladkleur en lopen als een …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Philodendron Narrow Ring of Fire geworteld stekje kopen

    Philodendron Narrow Ring of Fire is een zeldzame aroid, de naam is afgeleid van zijn ongewone uiterlijk. De nieuwe bladeren van deze plant zijn bijna wit voordat ze rijpen tot lichter groen, waardoor ze het hele jaar door gemengd groen blad heeft.

    Zorg voor een Philodendron Narrow Ring of Fire door zijn regenwoudomgeving na te bootsen. Dit kan door het te …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Philodendron Birkin Aurea Variegata kopen

    Philodendron Birkin Aurea Variegata is een prachtige kamerplant met grote, groene bladeren met crèmekleurige accenten. De plant heeft een opvallend patroon en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.
    Zet de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Houd de grond licht vochtig en besproei de bladeren regelmatig om de luchtvochtigheid te verhogen. Geef de plant af en …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenKamerplanten

    Philodendron Squamiferum variegata kopen

    Philodendron Squamiferum variegata is een zeer zeldzame aroid, de naam is afgeleid van zijn ongewone uiterlijk. De nieuwe bladeren van deze plant zijn bijna wit voordat ze rijpen tot lichter groen, waardoor ze het hele jaar door gemengd groen blad heeft.

    Zorg voor een Philodendron Squamiferum variegata door zijn regenwoudomgeving na te bootsen. Dit kan door het te voorzien van een …