Uitverkocht!

Geluksklaver donker – Oxalis triangularis kopen

5.75

Met haar paarse bladeren valt de oxalis triangularis ongetwijfeld op, waar u ze ook plaatst. Origineel, gracieus, delicaat, elegant … Deze donkere schoonheid komt prachtig tot haar recht op een meubel in blank hout of tegen een muur in een heldere kleur. Ze is bovendien een levendige plant: de bloemen sluiten zich ‘s avonds en ontvouwen zich ’s ochtends bij het eerste daglicht opnieuw.

 

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke luchtzuiverende plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig.
Gedistilleerd water of regenwater.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Afmetingen 11 × 11 × 20 cm

Andere suggesties…

  • Uitverkocht!
    ZadenEuroknallers koopjedeal

    Geluksklaver – Oxalis triangularis knolletjes – bollen kopen

    Met haar vlinder bladeren valt de oxalis triangularis ongetwijfeld op, waar u ze ook plaatst. Origineel, gracieus, delicaat, elegant … Deze donkere schoonheid komt prachtig tot haar recht op een meubel in blank hout of tegen een muur in een heldere kleur. Ze is bovendien een levendige plant: de bloemen sluiten zich ‘s avonds en ontvouwen zich ’s ochtends bij …

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    BestsellersKamerplanten

    Alocasia Frydek Variegata kopen en verzorgen

    Alocasia Frydek Variegata is een zeldzame en prachtige kamerplant. Het heeft rijke donker diepgroene, sectorale en splash-achtige schakeringen, en smalle hartvormige fluweelachtige bladeren met contrasterende witte nerven. De lengte van de bladstelen hangt af van hoeveel of weinig licht u uw plant geeft. Om schakeringen te behouden is licht nodig.

    De Alocasia houdt van water en staat graag op een lichte …

  • Uitverkocht!
    Coming soonVetplanten

    Adenium ”Ansu” Baobab bonsai caudex vetplant kopen

    Adenium obesum (woestijnroos of impalalelie) is een vetplant, die populair is als kamerplant. Adenium ”Ansu” Baobab bonsai caudex vetplant is een vetplant die met weinig water toe kan. Geef daarom pas water als de grond helemaal is uitgedroogd. Houd het hele jaar door een temperatuur van minimaal 15 graden aan. Zet de plant zo licht mogelijk. 

  • Uitverkocht!
    KamerplantenPaas Deals en Knallers

    Anthurium hookeri kopen en verzorgen

    Anthurium 

    De geslachtsnaam Anthurium is afgeleid van het Griekse ánthos “bloem” + ourá “staart” + Nieuw Latijn -ium -ium. Een heel letterlijke vertaling hiervan zou ‘bloeiende staart’ zijn.

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Watsoniana Variegata kopen

    Alocasia Watsoniana Variegata, ook wel bekend als de Bonte Alocasia of Olifantsoren, is een gewilde plant met grote hartvormige bladeren met opvallende variegatie. Deze tropische plant vereist helder indirect licht, warme temperaturen, hoge luchtvochtigheid en regelmatig water geven. Verpot de plant indien nodig in het voorjaar en verwijder eventuele beschadigde bladeren. Bescherm tegen ongedierte zoals spint en bladluizen.

    • Licht: Heldere …