Uitverkocht!

Rubberplant Ficus Elastica Schrijveriana babyplant kopen

Oorspronkelijke prijs was: €44.95.Huidige prijs is: €17.95.

Ficus Elastica ‘Shivereana’ is vrij zeldzaam, maar we hebben er een paar kunnen vinden. Het is een stijlvolle rubberplant met lichtgroene en roze-oranje gespikkelde bladeren. Met zijn stevige, lederachtige bladeren geeft hij karakter aan je ruimte. Komt het best tot zijn recht in een eenvoudige pot, zodat je optimaal geniet van zijn strakke vorm. De plant zuivert de lucht in je kamer door formaldehyde – afkomstig uit meubelen en stoffen – weg te nemen. 

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Gewicht 35 g
Afmetingen 6 × 6 × 25 cm
Pot diameter

6

Hoogte

25

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    KamerplantenLuchtzuiverende planten

    Philodendron White Pink Princess – My Diva kopen

    De Philodendron White Pink Princess – My Diva is een van de meest gewilde planten van dit moment. Met zijn witte-gekleurde bonte blad, dieprode stelen en grote bladvorm is deze zeldzame plant een echte must have. Doordat de Philodendron White Princess lastig is om te kweken, is deze altijd zeer beperkt leverbaar.

    Net zoals dit bij andere bonte planten het geval …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera adansonii variegata – geworteld stekje kopen

    De Monstera adansonii variegata, ook wel bekend als de ‘gatenplant’ of ‘philodendron monkey mask’ variegata, is een zeer zeldzame en bijzonder plantje vanwege zijn speciale bladeren met gaten. Daar heeft dit plantje ook zijn bijnaam aan te danken. Oorspronkelijk groeit de Monstera obliqua in de tropische bossen van Zuid- en Midden-Amerika.

    Zet de plant op een warme en lichte standplaats en …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Reginula Black Velvet Pink Variegata kopen

    Alocasia Reginula Black Velvet Pink Variegata is een zeldzame en zeer gewilde plant, bekend om zijn opvallende zwarte bladeren met roze variegatie. Hier zijn enkele korte tips voor de verzorging van Alocasia Reginula Black Velvet Pink Variegata. Geef de plant regelmatig water, maar zorg ervoor dat de grond niet te nat wordt. Plaats de plant op een lichte plek, maar …

  • Uitverkocht!
    KamerplantenPaas Deals en Knallers

    Anthurium Silver Blush geworteld stekje kopen

    Anthurium ‘Silver blush’ wordt beschouwd als een hybride van Anthurium crystallinum. Het is een vrij klein groeiend kruid, met zeer ronde, hartvormige bladeren, zilveren nerven en een zeer opvallende zilveren rand rond de nerven.

    De geslachtsnaam Anthurium is afgeleid van het Griekse ánthos “bloem” + ourá “staart” + Nieuw Latijn -ium -ium. Een heel letterlijke vertaling hiervan zou ‘bloeiende staart’ zijn.