Uitverkocht!

Philodendron scandens ongeworteld stekje kopen

Oorspronkelijke prijs was: €3.95.Huidige prijs is: €2.95.

De hartvormige grote bladeren hebben een mooie tekening en kleur, die zich erg afscheid van de meestsse terrarium planten en daardoor voor mooie kleurcontrasten zorgt. De Philodendron scandens micans is een groene kamerplant uit de regenwouden van Zuid Amerika. Een pareltje die niet mag ontbreken in jouw urban jungle.

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine puntige bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Heeft weinig water nodig.
Enige manier om dit te doden is door
meer water te geven.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Afmetingen 0.5 × 0.5 × 10 cm

Andere suggesties…

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    BestsellersGrote planten

    Philodendron Red Anderson stekje kopen

    De Philodendron Red Anderson is een populaire en opvallende variëteit van het geslacht Philodendron. Deze plant is geliefd om zijn opvallende bladeren met roze en groene kleurschakeringen.

    Houd er rekening mee dat de Philodendron Red Anderson soms uitdagend kan zijn om te verzorgen vanwege zijn specifieke licht- en vochtigheidsbehoeften, evenals zijn gevoeligheid voor te veel of te weinig water. Het is …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Sinuata Variegata kopen

    De Alocasia Sinuata Variegata is een opvallende kamerplant met prachtig groen en crèmekleurig gestreept blad. Deze plant behoort tot de Alocasia-familie en staat bekend om zijn decoratieve waarde en exotische uitstraling. De bladeren zijn pijlvormig met golvende randen, wat een speels effect geeft. De Alocasia Sinuata Variegata kan uitgroeien tot een middelgrote plant en kan een echte eyecatcher zijn in …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Philodendron White Princess – My Valentina kopen

    De Philodendron White Princess – My Valentine (is momenteel uitverkocht) is een van de meest gewilde planten van dit moment. Let op! Philodendron White Prince – My Lady (is wel in voorraad) . Met zijn witte-gekleurde bonte blad, dieprode stelen en grote bladvorm is deze zeldzame plant een echte must have.

     

    LET OP! Niet alle plantjes zijn voorzien van …

  • Aanbieding!
    BestsellersKamerplanten

    Alocasia Frydek Variegata Diva kopen en verzorgen

    Alocasia Frydek Variegata Diva is een zeldzame en prachtige kamerplant. Het heeft rijke donker diepgroene, sectorale en splash-achtige schakeringen, en smalle hartvormige fluweelachtige bladeren met contrasterende witte nerven. De lengte van de bladstelen hangt af van hoeveel of weinig licht u uw plant geeft. Om schakeringen te behouden is licht nodig.

    De Alocasia houdt van water en staat graag op een …