Uitverkocht!

Diervriendelijk Kattengras – Hordeum vulgare kopen

Oorspronkelijke prijs was: €4.95.Huidige prijs is: €1.95.

Kan jouw kat maar niet van al je planten afblijven? Dan is hier de oplossing: Hordeum vulgare. Oftewel, Kattengras. Een plant met de looks van gras, maar dan voor binnen. De plant heeft een frisgroene kleur en dient voor katten als haarbal reiniger. Als we heel eerlijk zijn is Kattengras niets anders dan wilde gerst gezaaid in een potje. Ach, als de katten maar gelukkig zijn. Of niet?

Kattengras groeit het beste op een standplaats met indirect zonlicht tot halfschaduw. Schaduwrijke plekken dus! Met direct zonlicht maak je de plant eerder dood, dan dat je er goed aan doet.

Nee, Kattengras is niet giftig. Huisdieren en kinderen zijn dus veilig!

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig
Beschikbaar in pot 12cm

Extra informatie

Afmetingen 10 × 10 × 15 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    Coming soonKamerplanten

    Philodendron caramel marble variegata kopen

    Philodendron ‘caramel marble variegata’ is een zeldzame aroid, de naam is afgeleid van zijn ongewone uiterlijk. De nieuwe bladeren van deze plant zijn bijna wit voordat ze rijpen tot lichter groen, waardoor ze het hele jaar door gemengd groen blad heeft.

    Zorg voor een Philodendron ‘caramel marble variegata’ door zijn regenwoudomgeving na te bootsen. Dit kan door het te voorzien van …

  • Uitverkocht!
    BestsellersComing soon

    Alocasia Silver Dragon Intense Variegata kopen

    Alocasia Silver Dragon Intense Variegata is een zeldzame en prachtige kamerplant. Het heeft rijke donker diepgroene, sectorale en splash-achtige schakeringen, en smalle hartvormige fluweelachtige bladeren met contrasterende witte nerven. De lengte van de bladstelen hangt af van hoeveel of weinig licht u uw plant geeft. Om schakeringen te behouden is licht nodig.

    De Alocasia Silver Dragon Intense Variegata houdt van water …

  • Uitverkocht!
    KamerplantenLuchtzuiverende planten

    Macodes Petola Jewel Orchid geworteld stekje kopen

    De Macodes Petola is een waar feestfestival voor het oog. Deze prachtig ogende diva, een kleine kamerplant is uniek door de prachtige tekening en patronen op de bladeren.

    Deze bladeren zijn ovaal van vorm met puntige uiteinden. De textuur voelt aan als fluweel. Vooral de tekening is bijzonder. De lichte lijnen contrasteren mooi met de donkere bladkleur en lopen als een …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Stephania Erecta – plantje – kopen en verzorgen

    Wil je een luchtig slingerplantje met prachtig grote frisgroene bladeren, dan is deze exoot misschien wat voor jou. De Stephania is een knolplant, die behoort tot het geslacht van bloeiende planten (de Menispermaceae). Hij groeit oorspronkelijk in Thailand en Australië – daar wikkelt hij zich om bomen heen.

    Houd vooral de tropische roots in gedachten als je je stort op de …