Uitverkocht!

Sagina subulata – vetmuur – kopen

Oorspronkelijke prijs was: €3.95.Huidige prijs is: €2.95.

Sagina subulata is een bodembedekkende plant met mosachtig blad, voor enigzins vochthoudende grond. Goede vervanger voor gras. Mosachtig kussenvormend. Groenblijvend met mosachtig groen loof kleine witte bloemen. Mei – augustus. Zon – halfschaduw. Liefst niet te droge, arme grond. Rotstuin. Geregeld scheuren houdt plant vitaal.

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke luchtzuiverende plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig.
Gedistilleerd water of regenwater.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Afmetingen 6 × 6 × 10 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera deliciosa ongeworteld wetstick kopen

    De Gatenplant (Monstera) is een plant uit de aronskelkfamilie en komt uit Midden- en Zuid-Amerika. Het is een tropische klimplant die enorm hoog kan klimmen.
    Als hij in de natuur bloeit en vrucht vormt duurt het een jaar voordat de vrucht rijp is. Binnen dat jaar is de vrucht nog giftig.

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Serendipity Variegata kopen

    De Alocasia Serendipity Variegata is een prachtige plant met gevlekt blad. Hij heeft helder, indirect licht nodig en regelmatig water. Zorg voor een warme en vochtige omgeving. Pas op: giftig voor huisdieren. Een opvallende aanwinst voor je binnenplantencollectie!

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Firmiana colorata caudex kopen en verzorgen

    Firmiana Colorata is een prachtige en zeldzame caudexplant. Het groeit bijna als een kleine boom en heeft prachtige groene bladeren. Houd vooral de tropische roots in gedachten als je je stort op de verzorging van deze plant. In Thailand groeit hij in turfgrond bij niet teveel water. Hij houdt van warmte en een hoge luchtvochtigheid – maar niet van teveel zon.

    De …

  • Uitverkocht!
    Coming soonPaas Deals en Knallers

    Philodendron Paraiso Verde Variegata min 4 bladeren kopen

    Philodendron atabapoense is een zeldzame aroid, de naam is afgeleid van zijn ongewone uiterlijk. De nieuwe bladeren van deze plant zijn bijna wit voordat ze rijpen tot lichter groen, waardoor ze het hele jaar door gemengd groen blad heeft.

    Zorg voor een Philodendron atabapoense door zijn regenwoudomgeving na te bootsen. Dit kan door het te voorzien van een vochtige omgeving en …