Uitverkocht!

Chinees Lantaarnplantje (Ceropegia woodii) kopen

3.95

Ceropegia woodii, ook wel Chinees Lantaarnplantje genoemd, is een bloeiende plant in het geslacht Ceropegia (Apocynaceae), afkomstig uit Zuid-Afrika, Swaziland en Zimbabwe. Het wordt soms behandeld als een ondersoort van de verwante Ceropegia linearis, zoals C. linearis subsp. woodii.

Het is een makkelijk plantje om te verzorgen. De plant behoort namelijk tot de vetplantjes. Dat betekent dat veel water in de blaadjes wordt opgeslagen. Het enige dat je verkeerd kunt doen, is teveel water geven.

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig.
Gedistilleerd water of regenwater.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Afmetingen 6 × 6 × 10 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    Coming soonKamerplanten

    Alocasia Cuprea Red Secret variegata kopen

    Alocasia Cuprea Red Secret variegata is een prachtige kamerplant met glanzende, koperkleurige bladeren. Deze plant voegt een vleugje glamour toe aan elke ruimte en is perfect voor liefhebbers van unieke en opvallende planten.
    Zet de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Houd de grond licht vochtig en besproei de bladeren regelmatig om de luchtvochtigheid te verhogen. Geef de …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera Thai Constellation geworteld Stek kopen

    De Monstera Thai Constellation, ook wel bekend als de ‘gatenplant’, is een zeer zeldzame en bijzonder plantje vanwege zijn speciale bladeren met gaten. Daar heeft dit plantje ook zijn bijnaam aan te danken. Oorspronkelijk groeit de Monstera Thai Constellation in de tropische bossen van Zuid- en Midden-Amerika.

    Zet de plant op een warme en lichte standplaats en eenmaal per week wat …

  • Uitverkocht!
    KamerplantenLuchtzuiverende planten

    Philodendron White Princess Marble Aurea Variegata

    Philodendron White Princess Marble Aurea Variegata is een zeldzame en zeer gewilde plant, bekend om zijn prachtige bonte bladeren met tinten wit, groen en geel. Deze plant heeft weinig verzorging nodig en is daarom perfect voor beginnende plantenliefhebbers. Zet hem op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Houd de grond licht vochtig en geef de plant eens …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenHangplanten

    Epipremnum Pinnatum Cebu Blue stekjes kopen

    De Epipremnum Pinnatum is een unieke plant. Het smalle en langwerpige blad met een mooie structuur. Ideaal voor je stadsjungle! Epipremnum Pinnatum Cebu Blue is een prachtige, zeer zeldzame Epipremnum soort. Geef de plant een lichte plek maar geen volle zon en laat de grond tussen de gietbeurten droger worden.