Aanbieding!

Potrozen kamer potroos kopen en gehele jaar binnen genieten

Oorspronkelijke prijs was: €5.95.Huidige prijs is: €3.95.

Potrozen vragen om een licht standplaats in huis of een zonnige plaats in de tuin. Potrozen kunnen volle zon verdragen. Vermijd hoge temperaturen. Watergift advies: Laat de pot nooit uitdrogen. In de zomer dagelijks water geven, in de winter eens in de twee dagen. Planten aangieten in de pot of bij de wortel, nooit van bovenaf.

Ze hebben een uitstekende houdbaarheid en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, waaronder enkele zeer speciale. Deze rozen zijn uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis als potplant of in een grotere schaal.

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Zonnig standplaats
Zomer 2-3 x per week
Winter 1 x per week
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Gewicht 60 g
Afmetingen 10 × 10 × 25 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenComing soon

    Syngonium Panda stekje kopen en verzorgen

    • Zet de plant op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Als de plant te donker staat, worden de bladeren groener.
    • Houdt de grond licht vochtig; laat de grond niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Geel blad betekent dat er teveel water wordt gegeven.
    • Sproeien in de zomer vindt de Pixie heerlijk!
  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Watsoniana Variegata kopen

    Alocasia Watsoniana Variegata, ook wel bekend als de Bonte Alocasia of Olifantsoren, is een gewilde plant met grote hartvormige bladeren met opvallende variegatie. Deze tropische plant vereist helder indirect licht, warme temperaturen, hoge luchtvochtigheid en regelmatig water geven. Verpot de plant indien nodig in het voorjaar en verwijder eventuele beschadigde bladeren. Bescherm tegen ongedierte zoals spint en bladluizen.

    • Licht: Heldere …
  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Portodora Albo variegata kopen

    Alocasia Portodora Albo variegata is een zeldzame en zeer gewilde plant die behoort tot de Araceae-familie. Het is een type olifantsorenplant met grote, glanzende groene bladeren met witte of crèmekleurige verkleuring.

    Om goed voor deze plant te zorgen, moet je hem op een lichte plek zetten, maar niet in direct zonlicht. De ideale temperatuur ligt tussen de 18 en 25 graden …

  • Aanbieding!
    Coming soonKamerplanten

    Zamioculcas zammifolia variegata kopen

    De Zamioculcas valt op met het uiterlijk dat een beetje op een verentooi lijkt. De dikke stengels slaan vocht en voedingsstoffen op, waardoor ze een, schijnbaar, onuitputtelijk uithoudingsvermogen hebben. Dat maakt het één van de makkelijkste Kamerplanten ooit. De Zamioculcas blijft stoïcijns onder vergeetachtige eigenaren en blijft intussen trouwhartig groen.

    Zamioculcas Zamiifolia komt van nature voor in het Oosten van Afrika en …