Aanbieding!

10 x Pokon kamerplanten voedingskegels kopen

Oorspronkelijke prijs was: €4.95.Huidige prijs is: €3.95.

Wil je niet al te vaak bezig zijn met de voeding van je kamerplanten? Dan zijn de Pokon Kamerplanten Voedingskegels echt iets voor jou. Deze ‘slimme’ voedingskegels geven geleidelijk voeding af, onder invloed van temperatuur en hoeveelheid vocht. Zo krijgen de planten de voeding die ze nodig hebben op het juiste moment. Afhankelijk van de grootte van de pot (zie schema hieronder) kan bepaald worden hoeveel kegels er nodig zijn om zo de kamerplanten 6 maanden voeding te geven.

Op voorraad

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing Voedingskegels

Voor het beste resultaat voed je je kamerplanten 2 keer per jaar, doe dit in het voorjaar en in het najaar of bij het op- of verpotten van je planten.

  1. Duw het juiste aantal voedingskegels gelijkmatig verdeeld in de pot.
  2. Geef water om de kegels direct te activeren.

Dosering

De juiste dosering hangt af van de diameter van de pot.

tabel voedingskegels.png

Samenstelling

Pokon Kamerplanten Voedingskegels zijn snelwerkende meststoffen met een NPK van 15-10-12 + 2MgO + Micronutriënten.

Extra informatie

Gewicht 240 g
Afmetingen 0.52 × 0.52 × 20.2 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenKamerplanten

    Alocasia Zebrina olifantsoor variegata kopen

    De Alocasia Zebrina Variegata wordt gezien door de vele plantenliefhebbers tot de meest populaire tropische kamerplant van dit moment. Super bijzonder vanwege het bonte blad en stelen met zebraprint maar soms ook met halfmaan. Een must-have voor elke plantenliefhebber! Let wel op! Elke plant is uniek en zal dus op een andere manier een hoeveelheid wit op het blad hebben. …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Pink Dragon Albo/Mint Variegata kopen

    De Alocasia Pink Dragon Albo/Mint Variegata is een populaire cultivar van de Alocasia, een geslacht van tropische planten die bekend staan om hun grote, opvallende bladeren. Deze specifieke cultivar is zeer gewild vanwege zijn unieke variëteitspatronen en prachtige kleuren.
    Zorg ervoor dat de Alocasia Pink Dragon Albo/Mint Variegata in een warme en vochtige omgeving staat. Plaats de plant op een plek …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Monstera Thai Constellation kopen en verzorgen

    De Monstera Thai Constellation (met minimum 4 bladeren), ook wel bekend als de ‘gatenplant’, is een zeer zeldzame en bijzonder plantje vanwege zijn speciale bladeren met gaten. Daar heeft dit plantje ook zijn bijnaam aan te danken. Oorspronkelijk groeit de Monstera Thai Constellation in de tropische bossen van Zuid- en Midden-Amerika.

    Zet de plant op een warme en lichte standplaats en …

  • Uitverkocht!
    Grote plantenKamerplanten

    Philodendron Pink Princess XL kopen

    LET OP! Deze Pink Princess heeft op dit moment weinig tot geen roze tonen!  De kans is 50/50 dat nieuwe bladeren wel roze tonen geven.

    De Philodendron Pink Princess is een van de meest gewilde planten van dit moment. Met zijn roze-gekleurde bonte blad, dieprode stelen en grote bladvorm is deze zeldzame plant een echte must have. Doordat de Philodendron Pink …