Uitverkocht!

Rubberboom rubberplant Ficus el. Robusta

4.95

De Ficus elastica robusta wordt ook wel de rubberplant of rubberboom genoemd. Met zijn stevige, lederachtige bladeren geeft hij karakter aan je ruimte. Komt het best tot zijn recht in een eenvoudige pot, zodat je optimaal geniet van zijn strakke vorm. De plant zuivert de lucht in je kamer door formaldehyde – afkomstig uit meubelen en stoffen – weg te nemen. 

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Lichte schaduw
Geen volle zon
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Afmetingen 6 × 6 × 15 cm
Pot diameter

6

Hoogte

15

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    Coming soonPopulaire planten

    Begonia palm leaf carolineifolia ‘Highlander’ kopen

    De Begonia palm leaf carolineifolia ‘Highlander’ houdt van een lichte plek, maar staat liever niet direct in het zonlicht. De bladeren groeien naar de zon toe, dus als je wil dat de Begonia palm leaf carolineifolia ‘Highlander’ regelmatig groeit is het verstandig om de plant af en toe even te draaien.

    De Begonia palm leaf carolineifolia ‘Highlander’ houdt wel van een …

  • Uitverkocht!
    Coming soonVetplanten

    Adenium ”Ansu” Baobab bonsai caudex vetplant kopen

    Adenium obesum (woestijnroos of impalalelie) is een vetplant, die populair is als kamerplant. Adenium ”Ansu” Baobab bonsai caudex vetplant is een vetplant die met weinig water toe kan. Geef daarom pas water als de grond helemaal is uitgedroogd. Houd het hele jaar door een temperatuur van minimaal 15 graden aan. Zet de plant zo licht mogelijk. 

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenComing soon

    Alocasia Scalprum geworteld stekjes kopen en verzorgen

    Een musthave voor de plantenliefhebber. Met deze plant heb je een unieke plant in huis die je niet bij iedereen zult tegenkomen. Van alle schadelijke verontreinigende stoffen in onze huis- en werkomgeving komt formaldehyde het meest voor. Laat deze plant nou bijzonder goed zijn in het verwijderen van formaldehyde in de lucht! Daarnaast is deze beauty gemakkelijk te verzorgen en …

  • Uitverkocht!
    KamerplantenPopulaire planten

    Alocasia Gageana kopen en verzorgen

    De Alocasia Gageana houdt van helder gefilterd licht, maar niets te fel dat zijn bladeren zal verschroeien. De Alocasia Gageana geeft absoluut de voorkeur aan wat meer licht dan schaduw en verdraagt weinig licht. Houd de Alocasia Gageana minimaal 1 meter uit de buurt van ramen om schade aan zijn bladeren te voorkomen.