Uitverkocht!

Coleus MS Alligator Alley kopen en verzorgen

3.95

De nieuwe coleus past perfect in de Urban Jungle trend. Met de wonderlijke, bijzondere bladvorm en kleurstelling vestigt het ras alle aandacht op zich. Het maakt niet uit of Le Freak solo in een pot wordt toegepast of samen met andere gewassen in andere kleuren. Deze nieuwe coleus ziet er altijd fantastisch uit.

 

Uitverkocht!

Wachtlijst - Waitlist We informeren u wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.

Beschrijving

Makkelijke plant
Niet giftig
Kleine bladeren
Lichte standplaats
Veel lichtinval
Zomer de potgrond nat houden
Winter weinig water nodig.
Gedistilleerd water of regenwater.
Beschikbaar in verschillende maten

Extra informatie

Afmetingen 6 × 6 × 15 cm

Zeldzame stekjes & bijzondere kamerplanten

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Azlanii Variegata kopen

    De Alocasia Azlanii Variegata is een zeldzame en prachtige plant met grote, groene bladeren met witte strepen. Plaats de plant op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Houd de grond vochtig, maar vermijd te veel water geven.

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Amazonica Polly Aurea Variegata kopen

    Alocasia Amazonica Polly Aurea Variegata is een zeldzame en prachtige plant met grote, groene bladeren met witte strepen. Plaats de plant op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Houd de grond vochtig, maar vermijd te veel water geven.

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Alocasia Pink Dragon Albo/Mint Variegata kopen

    De Alocasia Pink Dragon Albo/Mint Variegata is een populaire cultivar van de Alocasia, een geslacht van tropische planten die bekend staan om hun grote, opvallende bladeren. Deze specifieke cultivar is zeer gewild vanwege zijn unieke variëteitspatronen en prachtige kleuren.
    Zorg ervoor dat de Alocasia Pink Dragon Albo/Mint Variegata in een warme en vochtige omgeving staat. Plaats de plant op een plek …

  • Uitverkocht!
    AanbiedingenBestsellers

    Philodendron Moonlight Variegata kopen

    De Philodendron Moonlight Variegata is een prachtige tropische plant met unieke bonte bladeren. De bladeren hebben een opvallende variegatie van lichtgele en crèmekleurige strepen, waardoor deze Philodendron-soort een echte blikvanger is. Met zijn heldere en levendige uitstraling voegt de Moonlight Variegata een vleugje exotische schoonheid toe aan elk interieur. De Philodendron Moonlight Variegata is een gemakkelijk te verzorgen plant, ideaal voor …