cuttings populér urang jeung tutuwuhan dina baris

Bébas pengiriman barang pikeun pesenan di luhur € 94,95 [NL]
,

Meuli jeung miara Alocasia Frydek Variegata

Alocasia Frydek Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

,

Beuli Philodendron Melanochrysum

Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

,

Mésér Philodendron Melanochrysum cuttings unrooted

Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

,

Mésér Syngonium Beureum Spot Tricolor cuttings

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • ...

,

Mésér Monstera adansonii variegata – pot 12 cm

Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

,

Monstera obliqua adansonii variegata - motong sirah unrooted

Monstera obliqua variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, nyaéta tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus nu boga liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

,

Mésér Monstera adansonii variegated – pot 13 cm

Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

,

Monstera adansonii variegata - mésér cuttings unrooted

Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

,

Monstera Dubia meuli jeung miara cuttings unrooted

Monstera dubia mangrupakeun langka, rupa-rupa Lesser dipikawanoh tina Monstera ti umum Monstera deliciosa atanapi Monstera adansonii, tapi variegation geulis tur kabiasaan metot ngajadikeun eta tambahan hébat kana sagala koleksi houseplant.

Di habitat aslina di Amérika Tengah sareng Kidul tropis, Monstera dubia mangrupikeun tangkal anggur ngarayap anu naék tangkal sareng pepelakan ageung. Tutuwuhan juvenil dicirian ku…

,

Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings ngora

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

,

Beuli Syngonium Podophyllum Albo Variegata

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • ...

,

Meuli jeung miara Syngonium Beureum Spot Tricolor

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • ...

,

Mésér sareng miara potongan Syngonium Green Splash

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
  • Lebetkeun Syngonium…
,

Monstera adansonii laniata cuttings unrooted pikeun dijual

The Monstera adansonii laniata motong unrooted, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron', nyaéta husus. tutuwuhan kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera adansonii laniata tumuwuh di leuweung tropis tina Amérika Kidul jeung Tengah.

Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang…

,

Monstera albo borsigiana variegata - cuttings sirah rooted

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

,

Mésér Syngonium Albo variegata semimoon unrooted motong

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • Lebetkeun Syngonium…
,

Syngonium Podophyllum Albomarginata motong unrooted

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • ...

,

Syngonium Podophyllum Albo Variegata motong sirah unrooted

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • Lebetkeun Syngonium…
,

Monstera albo borsigiana variegata - motong rooted

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

,

Monstera albo borsigiana variegata - motong ngora

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

,

Mésér sareng miara Syngonium Green Splash

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
  • Lebetkeun Syngonium…
,

Mésér Rhapidophora tetrasperma minima variegata cuttings

Sanggeus perang Panawaran dina situs lelang Selandia Anyar, batur meuli houseplant ieu ngan 9 daun pikeun catetan $19.297. Tutuwuhan Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata bodas langka, disebut oge Monstera Minima variegata, nembé dijual dina lelang online. Éta kéngingkeun $ 19.297 anu saé, ngajantenkeun éta "tanaman rumah tangga anu paling mahal" dina situs wéb penjualan umum. dagang…

,

Mésér Syngonium Beureum Heart cuttings unrooted

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
  • ...

,

Mésér sareng ngurus potongan és strawberry Syngonium

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • ...

,

Mésér Syngonium Pink Splash cuttings unrooted

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • ...

,

Tutuwuhan ramo - Mésér keratan akar Fatsia japonica

Tutuwuhan Ramo ogé katelah Fatsia Japonica sarta sakumaha ngaranna sigana nunjukkeun, tutuwuhan ieu asalna ti leuweung aheng Jepang. Kusabab daunna bentukna leungeun ku ramo, ngaran Walanda henteu gélo dipilih. The Finger Plant mangrupikeun bagian tina kulawarga ivy sareng éta gampang…

,

Fittonia Gelembung Beureum - Mosaic Plant

Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' Fittonia can tangtu disebut. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana anjeunna terang…

,

Fittonia albivensis Mosaic Plant Daun Beureum

Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

ulasan customer

Panasaran ngeunaan pangalaman sababaraha konsumén urang

jasa Top sarta pangiriman gancang

[EN] Pangiriman gancang, sareng pepelakan anu séhat sareng séhat! Sanaos kanyataan yén aranjeunna cicing di PostNL salami sabtu minggu, aranjeunna tetep katingali saé, dibungkus saé sareng taneuhna dibasajankeun. Disarankeun!

Tutuwuhan endah pisan sareng diurus

[BE] Pesenan munggaran kuring dikirimkeun di Bélgia ngan ukur sababaraha dinten. Bungkusan saé pisan, keratan sareng pepelakan kaluar tina kotak henteu ruksak. Patut diulang, hatur nuhun!
Kuring pasti nyarankeun Cutting Letter!

pangiriman usum gancang incl heatpack ka Italia

[IT] Mesen pepelakan kuring ti Italia salami usum tiis, pepelakan dugi ka gancang sareng dibungkus saé kalebet bungkus panas! harga pohara alus ogé respon gancang ti layanan palanggan. Kuring pasti nyarankeun toko ieu!

Sadaya pepelakan kuring dugi ka Jerman kalayan aman

[DE] Kabéh houseplants kuring anjog ogé dipak sanajan sanggeus 4 poé reureuh di PostNL asihan sarta 4 poé dina jasa Pos Jerman. Hatur nuhun pisan pikeun packing alus anjeun sarta layanan nurutan-up éndah layanan alus!

Hatur nuhun ageung pikeun kiriman gancang ka Perancis

[FR] Abdi tiasa mastikeun yén kuring nampi Philodendron Pink Putri tanpa masalah. Hatur nuhun pisan pikeun kiriman gancang ieu ka Perancis!
Abdi tiasa nyarankeun pisan SB!

Bener ogé dipak ka Austria

[AU] Pepelakan dugi ka kuring kalayan aman, sareng bungkusanna leres-leres dibungkus sareng pepelakan ogé dina kaayaan anu saé! Hatur nuhun pisan kanggo sadayana! Sareng kuring bakal 100% nempatkeun pesenan kuring deui ka anjeun!

  • Pangmayaran pengiriman barang nagara logistik cuttingsbrief-nl

Blog

Ieu blog urang panganyarna

Taros Kami

Naha anjeun peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan kami?

lokasi urang

STEKJESLETTER.NL (Didatangan ku janjian wungkul) Wilgenroos 11, 2391 EV Hazerswoude-Dorp, NL

Kirim surélék urang

info@stekjesbrief.nl

Kirim pesen LiveChat ka kami

24/7 rojongan jualan LiveChat

Pengiriman gratis

Bébas pengiriman barang pikeun pesenan di luhur € 94,95 [NL]

Taros Kami

    Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.