Prerjet dhe bimët tona të njohura me radhë

Transporti falas për porositë mbi 94,95 € [NL]
,

Blerja dhe kujdesi për Alocasia Frydek Variegata

Alocasia Frydek Variegata është një bimë shtëpiake e rrallë dhe e bukur. Ka larmi të pasura jeshile të errët të thellë, sektoriale dhe si spërkatje, dhe gjethe të ngushta prej kadifeje në formë zemre me vena të bardha të kundërta. Gjatësia e gjetheve varet nga sa shumë ose pak dritë i jepni bimës suaj. Drita nevojitet për të ruajtur nuancat.

Alocasia e do ujin dhe i pëlqen të jetë në dritë…

,

Bleni Philodendron Melanochrysum

Philodendron melanochrysum është një specie bimore e lulëzuar në familjen Araceae. Ky Philodendron ekskluziv dhe i mrekullueshëm është jashtëzakonisht i rrallë dhe njihet edhe si Ari i Zi.

,

Blini prerje të parrënjosura Philodendron Melanochrysum

Philodendron melanochrysum është një specie bimore e lulëzuar në familjen Araceae. Ky Philodendron ekskluziv dhe i mrekullueshëm është jashtëzakonisht i rrallë dhe njihet edhe si Ari i Zi.

,

Blini prerje trengjyrësh Syngonium Red Spot

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Pixie pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • ...

,

Blini Monstera adansonii variegata – tenxhere 12 cm

Variegata Monstera adansonii, e njohur edhe si variegata 'bima e vrimës' ose 'maskë majmuni philodendron', është një bimë shumë e rrallë dhe e veçantë për shkak të gjetheve të saj të veçanta me vrima. Kjo është edhe ajo që i jep pseudonimin kësaj bime. Fillimisht Monstera obliqua rritet në pyjet tropikale të Amerikës Jugore dhe Qendrore.

Vendoseni bimën në një vend të ngrohtë dhe të lehtë dhe…

,

Monstera obliqua adansonii variegata – prerje e kokës pa rrënjë

Monstera obliqua variegata, e njohur edhe si variegata 'bima e vrimës' ose 'maskë majmuni philodendron', është një bimë shumë e rrallë dhe e veçantë për shkak të gjetheve të saj të veçanta me vrima. Kjo bimë i detyrohet edhe pseudonimit të saj. Fillimisht Monstera obliqua rritet në pyjet tropikale të Amerikës Jugore dhe Qendrore.

Vendoseni bimën në një vend të ngrohtë dhe të lehtë dhe…

,

Blini Monstera adansonii variegated – tenxhere 13 cm

Variegata Monstera adansonii, e njohur edhe si variegata 'bima e vrimës' ose 'maskë majmuni philodendron', është një bimë shumë e rrallë dhe e veçantë për shkak të gjetheve të saj të veçanta me vrima. Kjo është edhe ajo që i jep pseudonimin kësaj bime. Fillimisht Monstera obliqua rritet në pyjet tropikale të Amerikës Jugore dhe Qendrore.

Vendoseni bimën në një vend të ngrohtë dhe të lehtë dhe…

,

Monstera adansonii variegata – blini prerje të parrënjosura

Variegata Monstera adansonii, e njohur edhe si variegata 'bima e vrimës' ose 'maskë majmuni philodendron', është një bimë shumë e rrallë dhe e veçantë për shkak të gjetheve të saj të veçanta me vrima. Kjo është edhe ajo që i jep pseudonimin kësaj bime. Fillimisht Monstera obliqua rritet në pyjet tropikale të Amerikës Jugore dhe Qendrore.

Vendoseni bimën në një vend të ngrohtë dhe të lehtë dhe…

,

Monstera Dubia blen dhe kujdeset për prerje të parrënjosura

Monstera dubia është një varietet i rrallë, më pak i njohur i Monstera-s sesa Monstera deliciosa ose Monstera adansonii, por larmia e saj e bukur dhe zakoni interesant e bëjnë atë një shtesë të shkëlqyeshme për çdo koleksion të bimëve shtëpiake.

Në habitatin e saj vendas të Amerikës Qendrore dhe Jugore tropikale, Monstera dubia është një hardhi zvarritëse që ngjitet në pemë dhe bimë të mëdha. Bimët e reja karakterizohen nga…

,

Monstera albo borsigiana variegata – blini prerje të reja

De Monstera Variegata është padyshim bima më e njohur e vitit 2021. Për shkak të popullaritetit të saj, kultivuesit mezi arrijnë të përballojnë kërkesën. Gjethet e bukura të Monsterës nuk janë vetëm dekorative, por janë edhe një bimë që pastron ajrin. Në Kinë, Monstera simbolizon jetëgjatësinë. Bima është mjaft e lehtë për t'u kujdesur dhe mund të rritet në…

,

Bleni Syngonium Podophyllum Albo Variegata

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Pixie pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • ...

,

Bleni dhe kujdesuni për Syngonium Red Spot Tricolor

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Pixie pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • ...

,

Blini dhe kujdesuni për prerjet Syngonium Green Splash

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Syngonium pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • Hyni në Syngonium…
,

Shiten copa te pa rrenjosura Monstera adansonii laniata

Prerja e parrënjosur Monstera adansonii laniata, e njohur gjithashtu si 'bima e vrimës' ose 'maskë majmuni philodendron', është një e veçantë. bimore për shkak të gjetheve të tij të veçanta me vrima. Kjo bimë i detyrohet edhe pseudonimit të saj. Fillimisht Monstera adansonii laniata rritet në pyjet tropikale të Amerika Jugore dhe Qendrore.

Vendoseni bimën në një vend të ngrohtë dhe të lehtë…

,

Monstera albo borsigiana variegata – prerje koke me rrënjë

De Monstera Variegata është padyshim bima më e njohur e vitit 2019. Për shkak të popullaritetit të saj, kultivuesit mezi arrijnë të përballojnë kërkesën. Gjethet e bukura të Monsterës filodendron nuk janë vetëm dekorative, por është edhe një bimë që pastron ajrin. Në Kinë Monstera simbolizon një jetë të gjatë. Bima është mjaft e lehtë për t'u kujdesur…

,

Blej Syngonium Albo variegata semimoon prerje pa rrënjë

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Pixie pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • Hyni në Syngonium…
,

Syngonium Podophyllum Albomarginata prerje pa rrënjë

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Pixie pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • ...

,

Syngonium Podophyllum Albo Variegata prerje koke pa rrënjë

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Pixie pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • Hyni në Syngonium…
,

Monstera albo borsigiana variegata – prerje me rrënjë

De Monstera Variegata është padyshim bima më e njohur e vitit 2019. Për shkak të popullaritetit të saj, kultivuesit mezi arrijnë të përballojnë kërkesën. Gjethet e bukura të Monsterës filodendron nuk janë vetëm dekorative, por është edhe një bimë që pastron ajrin. Në Kinë Monstera simbolizon një jetë të gjatë. Bima është mjaft e lehtë për t'u kujdesur…

,

Monstera albo borsigiana variegata – prerje e re

De Monstera Variegata është padyshim bima më e njohur e vitit 2021. Për shkak të popullaritetit të saj, kultivuesit mezi arrijnë të përballojnë kërkesën. Gjethet e bukura të Monsterës filodendron nuk janë vetëm dekorative, por është edhe një bimë që pastron ajrin. Në Kinë Monstera simbolizon një jetë të gjatë. Bima është mjaft e lehtë për t'u kujdesur…

,

Bleni dhe kujdesuni për Syngonium Green Splash

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Syngonium pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • Hyni në Syngonium…
,

Blini prerje Rhapidophora tetrasperma minima variegata

Pas një lufte ofertash në një vend ankandi në Zelandën e Re, dikush bleu këtë bimë shtëpiake me vetëm 9 gjethe për një rekord prej 19.297 dollarësh. Një bimë e rrallë e bardhë e larmishme Rhaphidophora Tetrasperma Variegata, e quajtur gjithashtu Monstera Minima variegata, u shit kohët e fundit në një ankand online. Ai solli një çmim të mirë prej 19.297 dollarësh, duke e bërë atë "bimën më të shtrenjtë të shtëpisë ndonjëherë" në faqen e internetit të shitjeve publike tregtisë…

,

Blini prerje Syngonium Red Heart të parrënjosura

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Syngonium pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • ...

,

Blini dhe kujdesuni për prerjet e akullit me luleshtrydhe Syngonium

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Pixie pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • ...

,

Blini prerje të parrënjosura Syngonium Pink Splash

 • Vendoseni bimën në një vend të lehtë, por jo në rrezet e diellit direkte. Nëse bima është shumë e errët, gjethet do të bëhen më të gjelbra.
 • Mbani tokën pak të lagësht; mos lejoni që toka të thahet. Është më mirë të ujitet rregullisht në sasi të vogla sesa shumë në të njëjtën kohë. Gjethja e verdhë do të thotë që po jepet shumë ujë.
 • Pixie pëlqen spërkatjen gjatë verës!
 • ...

,

Bimë me gisht – blini prerje me rrënjë Fatsia japonica

Bima e gishtit njihet edhe si Fatsia Japonica dhe siç duket tashmë nga emri, kjo bimë e ka origjinën nga pyjet ekzotike të Japonisë. Për shkak se gjethet kanë formën e duarve me gishta, emri holandez nuk është zgjedhur çmendurisht. Bima e gishtit është pjesë e familjes së dredhkës dhe kjo është e lehtë për të…

,

Fittonia Bubble Red – Fabrika e Mozaikut

Bima e Mozaikut (Fittonia) është një bimë me rritje të ulët që vjen nga Amerika e Jugut (Peru)† Fittonia me siguri mund të quhet 'e vogël, por e guximshme'. Që nga prezantimi i tij në vjeshtën e vitit 2007, janë shitur më shumë se 100.000 njësi. Ajo bimë mozaiku, siç quhet edhe Fittonia, ngrihet mezi pesë centimetra mbi buzën e tenxhere. Por mesa duket ajo e di…

,

Fittonia albivensis Mozaiku me gjethe të kuqe

Bima e Mozaikut (Fittonia) është një bimë me rritje të ulët që vjen nga Amerika e Jugut (Peru)† "I vogël, por i guximshëm" me siguri mund të quhet Fittonia Mosaic Kings Cross. Që nga prezantimi i tij në vjeshtën e vitit 2007, janë shitur më shumë se 100.000 njësi. Ajo bimë mozaiku, siç quhet edhe Fittonia, ngrihet mezi pesë centimetra mbi buzën e tenxhere. Por mesa duket...

Vlerësimet e klientëve

Kuriozë për përvojat e disa prej klientëve tanë

Shërbimi më i mirë dhe dërgesa e shpejtë

[EN] Transport i shpejtë dhe bimë të bukura e të shëndetshme! Pavarësisht se ata qëndruan në PostNL për një fundjavë të tërë, ata përsëri dukeshin bukur, të paketuar mirë dhe dheu ishte i lagur mirë. Rekomanduar!

Bimët janë të mrekullueshme dhe të kujdesura mirë

[BE] Porosia ime e parë e dorëzuar në Belgjikë në vetëm pak ditë. Paketuar shumë mirë, copat dhe bimët dolën nga kutia të padëmtuara. Ia vlen të përsëritet, faleminderit!
Unë rekomandoj patjetër Letër prerëse!

Dorëzimi i shpejtë dimëror duke përfshirë paketimin e nxehtësisë në Itali

[IT] I porosita bimët e mia nga Italia gjatë dimrit, bimët mbërritën shpejt dhe të paketuara mirë duke përfshirë paketën e nxehtësisë! Çmime shumë të mira si dhe përgjigje e shpejtë nga shërbimi ndaj klientit. Unë rekomandoj patjetër këtë dyqan!

Të gjitha bimët e mia mbërritën të sigurta në Gjermani

[DE] Të gjitha bimët e mia të shtëpisë mbërritën të mbushura mirë edhe pas 4 ditësh vonesë në renditjen PostNL dhe 4 ditë në shërbimin postar në Gjermani. Faleminderit shumë për paketimin tuaj të mirë dhe shërbimin e mrekullueshëm pasues, shërbimin e mirë!

Një falenderim i madh për dërgesën e shpejtë në Francë

[FR] Mund t'ju konfirmoj se e kam marrë Princeshën Pink Philodendron pa asnjë problem. Një falenderim i madh për këtë dërgesë të shpejtë në Francë!
Unë mund ta rekomandoj shumë SB!

Vërtet i mbushur mirë për në Austri

[AU] Bimët mbërritën të sigurta tek unë, dhe paketa është shumë e mbushur mirë dhe gjithashtu bimët janë në gjendje vërtet të mirë! Faleminderit shumë për gjithçka! Dhe unë 100% do ta vendos përsëri porosinë time tek e juaja!

 • Pagesat e vendeve të transportit logjistikë cuttingsbrief-nl

Blog

Këtu janë bloget tona të fundit

Kontaktoni në

Keni nevojë për më shumë informacion rreth nesh?

Vendndodhja jonë

STEKJESLETTER.NL (Vizitë vetëm me takim) Wilgenroos 11, 2391 EV Hazerswoude-Dorp, NL

Na dërgoni një email

info@stekjesbrief.nl

Na dërgoni një mesazh LiveChat

Mbështetje për shitjet e LiveChat 24/7

Transporti falas

Transporti falas për porositë mbi 94,95 € [NL]

NA KONTAKTONI

  Lista e pritjes - Lista e pritjes Ne do t'ju informojmë kur produkti të jetë në magazinë. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili më poshtë.