cuttings populer kita lan tetanduran ing saurutan

Gratis ongkos kirim kanggo pesenan ing ndhuwur €94,95 [NL]
,

Tuku lan ngrawat Alocasia Frydek Variegata

Alocasia Frydek Variegata minangka tanduran omah sing langka lan apik. Nduweni macem-macem warna ijo peteng, sektoral lan kaya splash, lan godhong beludru sing bentuke ati sing sempit kanthi urat putih sing kontras. Dawane petioles gumantung saka jumlah utawa sithik cahya sing diwenehake kanggo tanduran sampeyan. Cahya dibutuhake kanggo njaga warna.

Alocasia seneng banyu lan seneng ing cahya ...

,

Tuku Philodendron Melanochrysum

Philodendron melanochrysum minangka spesies tetanduran ngembang ing kulawarga Araceae. Philodendron sing eksklusif lan nggumunake iki arang banget lan uga dikenal minangka Emas Ireng.

,

Tuku Philodendron Melanochrysum cuttings unrooted

Philodendron melanochrysum minangka spesies tetanduran ngembang ing kulawarga Araceae. Philodendron sing eksklusif lan nggumunake iki arang banget lan uga dikenal minangka Emas Ireng.

,

Tuku Syngonium Red Spot Tricolor cuttings

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • ...

,

Tuku Monstera adansonii variegata – pot 12 cm

Monstera adansonii variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

,

Monstera obliqua adansonii variegata - nglereni sirah sing ora ana akar

Monstera obliqua variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka banget lan khusus amarga godhong khusus kanthi bolongan. Iki uga menehi julukan kanggo tanduran iki. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

,

Tuku Monstera adansonii variegated – pot 13 cm

Monstera adansonii variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

,

Monstera adansonii variegata - tuku potongan sing ora digodhog

Monstera adansonii variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

,

Monstera Dubia tuku lan ngrawat cuttings unrooted

Monstera dubia minangka macem-macem Monstera sing langka lan kurang dikenal tinimbang Monstera deliciosa utawa Monstera adansonii sing umum, nanging variegasi sing apik lan pakulinan sing menarik ndadekake tambahan apik kanggo koleksi houseplant.

Ing habitat asli ing Amérika Tengah lan Kidul tropis, Monstera dubia minangka wit anggur creeping sing menek wit-witan lan tanduran gedhe. Tumbuhan juvenil nduweni ciri…

,

Monstera albo borsigiana variegata - tuku potongan enom

De Monstera Variegata temtu minangka tanduran sing paling populer ing taun 2021. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong Monstera sing apik banget ora mung hiasan, nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China, Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat lan bisa ditanam ing…

,

Tuku Syngonium Podophyllum Albo Variegata

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • ...

,

Tuku lan ngurus Syngonium Red Spot Tricolor

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • ...

,

Tuku lan ngrawat Syngonium Green Splash cuttings

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Syngonium seneng nyemprotake ing musim panas!
  • Ketik Syngonium…
,

Monstera adansonii laniata unrooted cuttings for sale

Pemotongan unrooted Monstera adansonii laniata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron', minangka spesies khusus. tanduran amarga godhong khusus kanthi bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Originally Monstera adansonii laniata tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng…

,

Monstera albo borsigiana variegata - cuttings sirah bosok

De Monstera Variegata temtu tanduran paling populer ing taun 2019. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong monstera sing apik banget philodendron Ora mung hiasan nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat…

,

Tuku Syngonium Albo variegata semimoon unrooted cutting

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • Ketik Syngonium…
,

Syngonium Podophyllum Albomarginata pemotongan unrooted

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • ...

,

Syngonium Podophyllum Albo Variegata unrooted head cutting

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • Ketik Syngonium…
,

Monstera albo borsigiana variegata - nglereni bosok

De Monstera Variegata temtu tanduran paling populer ing taun 2019. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong monstera sing apik banget philodendron Ora mung hiasan nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat…

,

Monstera albo borsigiana variegata - potong enom

De Monstera Variegata temtu tanduran paling populer ing taun 2021. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong monstera sing apik banget philodendron Ora mung hiasan nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat…

,

Tuku lan ngurus Syngonium Green Splash

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Syngonium seneng nyemprotake ing musim panas!
  • Ketik Syngonium…
,

Tuku potongan Rhapidophora tetrasperma minima variegata

Sawise perang penawaran ing situs lelang New Zealand, ana sing tuku tanduran omah iki kanthi mung 9 godhong kanthi rekor $19.297. Tanduran Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata putih langka, uga disebut Monstera Minima variegata, bubar didol ing lelang online. Iki nggawa $ 19.297 sing keren, dadi "tanaman omah paling larang" ing situs web dodolan umum dagang…

,

Tuku Syngonium Red Heart cuttings unrooted

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Syngonium seneng nyemprotake ing musim panas!
  • ...

,

Tuku lan ngurus potongan es stroberi Syngonium

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • ...

,

Tuku Syngonium Pink Splash unrooted cuttings

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • ...

,

Tanduran driji - Tuku potongan bosok Fatsia japonica

Tanduran Driji uga dikenal minangka Fatsia Japonica lan kaya jeneng kasebut nuduhake, tanduran iki asale saka alas eksotis Jepang. Amarga godhonge wujud tangan nganggo driji, jeneng Walanda ora edan dipilih. Tanduran Finger minangka bagean saka kulawarga ivy lan gampang…

,

Fittonia Gelembung Abang - Tanduran Mozaik

Tanduran Mozaik (Fittonia) yaiku tetuwuhan kang tuwuh kurang saka Amérika Kidul (Peru)† 'Cilik, nanging wani' Fittonia mesthi bisa diarani. Wiwit diluncurake ing musim gugur 2007, luwih saka 100.000 unit wis didol. Iku tanduran mozaik, minangka Fittonia uga disebut, mundhak lagi wae limang centimeter ndhuwur rim pot. Nanging ketoke dheweke ngerti ...

,

Fittonia albivensis Mosaic Godhong Abang

Tanduran Mozaik (Fittonia) yaiku tetuwuhan kang tuwuh kurang saka Amérika Kidul (Peru)† 'Cilik, nanging wani' mesthi bisa diarani Fittonia Mosaic Kings Cross. Wiwit diluncurake ing musim gugur 2007, luwih saka 100.000 unit wis didol. Iku tanduran mozaik, minangka Fittonia uga disebut, mundhak lagi wae limang centimeter ndhuwur rim pot. Nanging ketoke...

reviews customer

Penasaran karo pengalaman sawetara pelanggan

Layanan ndhuwur lan pangiriman cepet

[EN] Pangiriman cepet, lan tanduran sing apik lan sehat! Senadyan kasunyatan sing padha manggon ing PostNL kanggo kabèh akhir minggu, padha isih katon apik, uga rangkep lan lemah iki uga moistened. Dianjurake!

Tanduran kasebut apik banget lan dijaga kanthi apik

[BE] Pesenan pertamaku dikirim ing Belgia mung sawetara dina. Dibungkus kanthi apik, potongan lan tanduran metu saka kothak ora rusak. Patut diulang, matur nuwun!
Aku mesthi menehi rekomendasi Cut Letter!

Pangiriman mangsa cepet kalebu heatpack menyang Italia

[IT] Mesen tanduranku saka Italia nalika musim dingin, tanduran kasebut teka kanthi cepet lan dibungkus kanthi apik kalebu paket panas! Rega sing apik banget uga respon cepet saka layanan pelanggan. Aku mesthi nyaranake toko iki!

Kabeh tanduranku tekan Jerman kanthi slamet

[DE] Kabeh tanduran omahku teka kanthi apik sanajan sawise 4 dina telat ing PostNL sorting lan 4 dina ing layanan Pos Jerman. Thanks a lot kanggo packing apik lan layanan tindakake-munggah apik layanan apik!

A Big thanks kanggo pangiriman cepet kanggo Prancis

[FR] Aku bisa konfirmasi sing aku nampa Philodendron Pink Princess tanpa masalah. Matur nuwun kanthi sanget kanggo kiriman cepet iki menyang Prancis!
Aku bisa menehi saran banget kanggo SB!

Pancen dikempalken menyang Austria

[AU] Tetanduran kasebut teka kanthi slamet, lan paket kasebut pancen apik banget lan uga tanduran kasebut apik banget! Matur nuwun kanthi sanget kanggo kabeh! Lan aku bakal 100% pesenan maneh ing sampeyan!

  • Pembayaran negara pengiriman logistik cuttingsbrief-nl

blog

Iki blog anyar kita

Kontak

Apa sampeyan butuh informasi luwih lengkap babagan kita?

lokasi kita

STEKJESLETTER.NL (Kunjungan kanthi janjian mung) Wilgenroos 11, 2391 EV Hazerswoude-Dorp, NL

Kirimi kita email

info@stekjesbrief.nl

Kirimi pesen LiveChat

Dhukungan penjualan LiveChat 24/7

Verzending Gratis

Gratis ongkos kirim kanggo pesenan ing ndhuwur €94,95 [NL]

Contact Us

    Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.